Divizia de Scule electrice Bosch a organizat clienților săi cel mai mare eveniment din istoria Bosch în România

Anul 2012 a adus o apropiere și mai mare a Diviziei de Scule electrice Bosch de clienții săi din România. Concernul german și-a obișnuit deja clienții din țară cu acțiuni interactive, precum cursuri sau demonstrații de meșterit organizate direct în lanțurile magazinelor de bricolaj partenere Bosch. Anul acesta, Bosch a urmărit să se apropie și mai mult de clienții săi, organizând cel mai mare eveniment dedicat acestora. În cadrul evenimentului, peste 500 de pasionați de bricolaj și de scule electrice Bosch au putut să petreacă împreună momente plăcute, dar și să folosească sculele Bosch cu o altă întrebuințare decât cea pentru care au fost create.


Pe 1 iulie 2012, clienții Bosch s-au putut bucura împreună de clipe plăcute, într-un cadru relaxant. Bosch a organizat o petrecere exclusivistă care a avut loc pe Stadionul de Atletism „Lia Manoliu” din București. În cadrul evenimentului s-a desfășurat un mini-campionat de fotbal, în care jucătorii au marcat cât mai multe goluri cu ajutorul mașinilor de curățat cu înaltă presiune Aquatak de la Bosch.

Participanții și-au exersat priceperea în a mânui jetul cu apă astfel încât mingile să intre cât mai rapid în porțile din suprafața de joc. Cei mai buni „fotbaliști” au plecat acasă cu o geantă sport oferită ca premiu. În plus, petrecerea a fost animată și de un concert Voltaj și de un spectacol cu majorete, evenimentul culminând cu vizionarea finalei Euro 2012.

Share