Cum putem menține sănătatea profilului PVC al ferestrei noastre

București, 9 august 2012 – Odată cu alegerea unor ferestre de clasă superioară este recomandat să fie acordată o atenție suplimentară întreținerii profilelor PVC pentru creșterea duratei de timp a utilizării acestora.

Casa cu ferestre cu profile si obloane VEKA

Deși ferestrele din profile VEKA sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor, acestea având o durată de viață de aproximativ 50 de ani, totuși ele reprezintă o investiție pe termen lung ce merită a fi protejată.

Datorită tehnologiilor avansate de prelucrare, ferestrele cu profile VEKA rezistă la solicitări puternice și își păstrează funcționalitatea timp îndelungat.

Suprafețele perfect netede sunt rezistente la praf, intemperii sau poluare, păstrându-și în timp culoarea. În acest sens, este bine de știut că VEKA oferă garanție timp de 5 ani pentru profilele PVC de culoare albă. Produsele VEKA, comercializate în România, sunt extrudate tocmai pentru a face față unui climat sever specific acestei zone georgrafice, putând rezista astfel mult mai bine temperaturilor ridicate ce prezintă un risc ridicat de înconvoieri.

VEKA, liderul mondial mondial pe piața sistemelor de profile PVC pentru uși, ferestre și obloane, a identificat câteva aspecte de care este bine să ținem cont pentru a menține sănătatea profilului PVC al ferestrei noastre:

Placarea cu aluminiu la exterior a profilelor PVC reprezintă o garanție în plus împotriva efectelor meteo, protejează profilul la interior și, în plus, permite vopsirea electrostatică în orice culoare RAL. Sistemele VEKA din gamele ALPHALINE 90, SOFTLINE 70 și SOFTLINE 82, precum și sistemul SWINGLINE sunt proiectate să permită placarea cu aluminiu la exterior.

Instalarea rulourilor sau a obloanelor oferă un grad superior de protecție a tâmplăriei. În plus față de principala lor funcție de umbrire, rulourile și obloanele VEKA asigură protecție sporită împotriva zgomotului de afară, creează o izolare termică suplimentară pentru locuință, apără fereastra de intemperii  și au un rol important în prevenirea efracțiilor.

Oferind informați utile, dar și un conținut video unic în România,  www.fereastraveka.ro este primul proiect, lansat în țara noastră, de informare obiectivă a cumpărătorilor în domeniul tâmplăriei termoizolante.

Despre VEKA

Fondată în anul 1969, ca urmare a preluării producătorului german Vekaplast, care la acea dată avea doar 8 angajați, VEKA a devenit, în 2011, lider mondial pe piața sistemelor de profile PVC pentru uși, ferestre și obloane, numărând astăzi mai mult de 3.500 de angajați și înregistrând vânzări de peste 700 de milioane de Euro în întreaga lume. Prezent pe 6 continente, grupul VEKA operează 26 de fabrici și 16 centre logistice.

VEKA România, înființată în anul 2000, este deținută în totalitate de către VEKA AG Germania și are peste 30 de angajați, în prezent, derulând afaceri cu peste 180 de parteneri în întreaga țară. Sistemele de profile PVC de la VEKA, furnizate exclusiv în clasa A de calitate, oferă clienților soluții individualizate din categoria premium, disponibile în aproape 50 de nuanțe, precum și profile cu design specific, ce satisfac cele mai pretențioase cerințe estetice. Reciclabile în proporție de 100%, aceste sisteme oferă soluția ideală, atât din punctul de vedere al izolării termice, al funcționalității, stabilității și ușurinței de întreținere, cât și în ceea ce privește durabilitatea și protecția mediului înconjurător. Fie că este vorba despre ferestre, uși, obloane sau rulouri, pentru o clădire nouă sau pentru o renovare, VEKA poate oferi soluția perfectă. www.veka.ro, www.fereastraveka.ro.

Share