Asaltat de companii straine, Targul RoEnergy Bucuresti 20 – 22 Iunie 2012 a fost relocat la ROMAERO

Datorita numarului mare al solicitarilor de spatiu expozitional din partea companiilor de a participa cu stand la targ, pentru a reusi sa onoreze cat mai multe cereri, organizatorii evenimentului au luat decizia relocarii Targului RoEnergy South-East Europe, 20-22 Iunie, Bucuresti 2012, de la Palatul National al Copiilor la ROMAERO Bucuresti. (Bulevardul Ficusului, numarul 44, sector 1, Baneasa).

Toate celelalte detalii de participare ( programul, tematica, conditiile de participare, conferintele, etc), fara nici o exceptie, raman aceleasi. Organizatorul Targului cauta sa satisfaca, in continuare, cat mai multe cereri pentru companiile care doresc sa detina un stand la Targul RoEnergy, noua locatie dispunand de o suprafata expozitionala interioara de 3.000 de metri patrati.

Surse din cadrul staff-ului de conducere  R.E.S. Group, organizatorul targului, afirma faptul ca suprafata expozitionala, spatiu interior si exterior, detinuta la Palatul National al Copiilor a fost vanduta in totalitate, cu circa 30 de zile inainte de ziua deschiderii oficiale a evenimentului.

Pana in prezent, Targul RoEnergy Bucuresti, care va avea loc la ROMAERO, in perioada 20-22 Iunie 2012, reuneste expozanti din Italia, Germania, Franta, Cehia, China, Ungaria, Bulgaria, Portugalia si Romania, cat si peste 50 de prezentari in cadrul Conferintelor RoEnergy (energia solara, energia eoliana, microhidroenergia, biomasa, biocombustibili, biogaz, eficienta energetica in constructii si renovari, etc ) anuntandu-se a fi unul dintre cele mai importante manifestari din domeniul  energiilor regenerabile si al eficientei energetice in constructii din aceasta parte a Europei. Sponsorii evenimentului sunt ET Solar Industry Ltd si REC Solar Germany GmbH.

Informatii suplimentare privind evenimentul se pot obtine la info@roenergy.eu, marketing@roenergy.eu ( www.roenergy.eu).

Biroul de presa R.E.S. Group

Share