Adrem Invest anunță creștere consolidată pe toate liniile de business

Comunicat de presă


  • Compania estimează o cifră de afaceri de 127,2 milioane RON până la sfârșitul anului 2011, în creștere cu cca 70% față de 2010
  • Extinderea colaborării cu CEZ până în 2015 și intrarea Adrem Invest pe piața din Albania
  • Construirea unei centrale de cogenerare în Suceava
  • Finalizarea proiectului industrial din Baotou, China

București, 1 noiembrie 2011: Adrem Invest – companie românească orientată către inovație, specializată în ingineria tehnologică în domeniul industrial – continuă să-și consolideze rezultatele financiare și sa-și dezvolte toate liniile de business, odată cu extinderea colaborării cu Grupul CEZ până în 2015, începerea negocierilor pentru intrarea pe piața din Albania cu Divizia de Servicii Integrate și finalizarea unor proiecte de ingineria proceselor.

Corneliu si Adrian_Bodea

Până la sfârșitul acestui an compania estimează o cifră de afaceri de 127,2 milioane RON, în primele trei trimestre înregistrând o cifră de afaceri de 89,1 milioane RON, astfel depășind deja cifra de afaceri înregistrată în 2010. Comparativ cu anul precedent, când compania a raportat 74,8 milioane de RON, în 2011 Adrem Invest va avea o creștere de peste 70%, ceea ce reprezintă o creștere mai mare decât cea înregistrată anul anterior, constituind o performanță în contextul economic actual și consolidarea afacerilor.

Adrem Invest continuă să dezvolte activitățile derulate în cadrul Diviziei Servicii Integrate prin prelungirea contractelor de preluare a serviciilor de citire și măsură a contoarelor de energie electrică, cu Grupul CEZ România până în anul 2015 și prin vizarea extinderii pe piața din Albania cu Grupul CEZ Albania. „Dezvoltarea relațiilor cu Grupul CEZ, atât în România cât și în alte țări în care activează Grupul, reiterează angajamentul pe care ni l-am luat de a furniza servicii de o calitate într-o continuă creștere pentru partenerii noștri și confirmă recunoașterea oferită de către aceștia”, declară Corneliu Bodea, Vicepreședinte Adrem Invest.

În 2011, Adrem Invest a creat Divizia de Energii Verzi, în cadrul căreia a demarat deja un proiect de construire a unei centrale de cogenerare cu biomasă în Suceava, cu o investiție de circa 45 milioane euro. Astfel, prezentul proiect se va realiza în două etape, pe o perioadă de 2 ani și vizează asigurarea necesarului de energie termică pentru locuitorii municipiului Suceava. În plus, Divizia de Energii Verzi își propune să realizeze în următoarea perioadă și proiecte de energie solară precum construcția unei ferme fotovoltaice.

Totodată, Divizia Ingineria Proceselor a companiei își diversifică și crește numărul de proiecte din domeniul metalurgiei secundare realizate în străinătate. Astfel, anul acesta compania a finalizat și a pus în funcțiune cea de-a doua instalație pentru degazarea oțelului lichid, proiect realizat pentru grupul metalurgic Baotou Iron & Steel Group din China, provincia Mongolia Interioară. „În ultimul an, pe lângă proiectul din China, am reușit să finalizăm instalații similare în Coreea de Sud și Ucraina, ceea ce reprezintă o reușită extraordinară pentru întreaga companie. Suntem foarte mândri că ne aflăm într-o perioadă favorabilă, în ciuda situației globale, și că ne-am consolidat poziția de furnizor de tehnologie în metalurgia secundară, pe plan mondial”, susține domnul Adrian Bodea, Președinte Adrem Invest.

###

Despre Adrem Invest

Adrem Invest este companie românească orientată către inovație și specializată în ingineria tehnologică. Alcătuită din 4 mari divizii: Ingineria Proceselor, SCADA & Automatizări, Servicii Integrate și Energii Verzi, cu o cifră de afaceri de 74.8 milioane RON și un număr de 555 angajați în 2010, Adrem Invest oferă soluții tehnologice performante și inovatoare care eficientizează activitatea companiilor partenere. Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitati www.adrem.ro.

Share