SKINTOP® : Presetupe personalizate marca LAPP

Sigilarea reprezintă una dintre cele mai mari provocări, indiferent de mediul și industria în care trebuie implementat proiectul. În dulapurile de comandă sau cutiile de conexiuni, nimic nu funcționează fără presetupe. Protejează cablurile și conductorii de influențele mecanice, precum și de temperaturile ridicate, izolează și asigură fixarea corectă.

SKINTOP® FIBER permite fixarea concomitentă a douăsprezece cabluri de fibră optică folosind o singură presetupă

Pentru a oferi clienților soluții inovative și adaptate diverselor aplicații, LAPP are în portofoliu brandul SKINTOP®, care cuprinde o gamă mare de produse.
Presetupele SKINTOP® FIBER sunt proiectate pentru aplicații în Industria 4.0 și arhitecturi de rețea FTTx. Într-o singură presetupă pot fi introduce până la douăsprezece cabluri de fibră optică.
Acest lucru se datorează utilizării unui insert de etanșare inovator, realizat dintr-un material moale (cauciuc etilen propilen dienic –EPDM).
Modul de prindere este unul delicat pentru fibre, astfel încât se asigură o fixare și etanșare perfectă, fără a afecta performanța transmisiei.
Datorită orificiilor cu fante din inserția de etanșare se pot fixa chiar și cablurile din fibră optică pre-asamblate.
Un alt avantaj îl reprezintă instalarea simplă, chiar și în spații restrânse. De asemenea, împiedică îndoirea sau fixarea necorespunzătoare a cablurilor din fibră optică.
Noile inserturi SKINTOP® DIX-M AUTOMATION garantează o fixare optimă a cablurilor de date pre-asamblate și asigură fixarea cablurilor cu diametrul exterior de 3-10 mm.
Utilizate împreună cu presetupele SKINTOP® și SKINTOP® CLICK, cu filet de fixare metric, se realizează o prindere ideală a cablului.
Dacă inelul de etanșare fixează perfect cablul, se poate obține clasa de protecție IP 68.

 

Primele presetupe fără plumb de pe piață

Începând din luna august 2020, LAPP a lansat primele presetupe metalice pentru cabluri, produse din alamă fără plumb. De ce această schimbare?

Întotdeauna am ales să oferim clienților soluții durabile, iar proiectul care conține produse fără plumb va permite un produs final sustenabil și performant, pregătit pentru viitor.
Primele modele cu această caracteristică sunt SKINTOP® MS-M și MS-SC-M, precum și contrapiulița SKINDICHT® SM-M.
Presetupele fără plumb din portofoliul LAPP au aceleași proprietăți mecanice și rezistență la coroziune precum și EMC. De asemenea, respectă protecția IP68 confirmată la numeroase teste efectuate în laboratoarele proprii și de către organizațiile externe.
Vă stăm mereu la dispoziție cu informații tehnice și consultanță de specialitate pentru proiectele dumneavoastră.
Pe site-ul www.lapp.ro puteți viziona tutoriale sau documente cu specificații tehnice.

autor: Areta Râpeanu

Share