Sistemul de Adresare Publică și de Evacuare PAVIRO

Sistemul de Adresare Publică și de Evacuare PAVIRO

Cu mai mult de 100 de ani de experiență în proiectarea și dezvoltarea tehnologiei electroacustice, Bosch este un lider consacrat în Sistemele de Evacuare și de Adresare Publică. De asemenea, este recunoscut pentru angajamentul față de tehnologia superioară, modelele elegante și ușor de folosit. Mai mult, cel mai recent exemplu al acestui angajament este Sistemul de Adresare Publică și de Evacuare PAVIRO, cu o calitate profesională a sunetului.

  • Consum de energie mai mic decât al oricărui sistem din această clasă.
  • Flexibilitate extremă: sistemul poate accepta schimbări arhitecturale în orice stadiu al instalării și poate asigura o gamă largă de combinații muzicale/anunțuri.
  • Instalare rapidă, ușoară și completă – atât configurații de bază, cât și profesionale.
  • Calitate profesională a sunetului.

Flexibilitate la cel mai înalt nivel: PAVIRO poate accepta schimbări în configurare, în orice stadiu al instalării

PAVIRO poate să suporte fără probleme schimbări de ultimă oră în modelul sistemului. Acest fapt se datorează matricei inteligente, alocării dinamice a canalelor și balansării puterilor pe zone, ce face sistemul extrem de flexibil, permițând ca schimbările în model să fie făcute în orice stadiu al proiectului, fără riscuri.

Gamă largă de combinații muzicale și de anunțuri

PAVIRO oferă o distribuție extrem de flexibilă de anunțuri și muzică – grație arhitecturii sale cu patru canale. Puteți distribui, spre exemplu, muzică clasică și muzică pop în zone diferite. Puteți trimite, de asemenea, unul sau mai multe anunțuri individuale către orice zonă, fără a întrerupe muzica.

Consum de energie mai mic decât al oricărui sistem din această clasă

PAVIRO este construit în ideea eficientizării consumului de energie. Administrarea energiei este integrată în centrul PAVIRO – astfel încât puteți minimiza consumul de energie, prin reducerea numărului de amplificatoare sau creșterea flexibilității și mai mult.

Configurare rapidă, simplă și completă

Configurația de bază utilizează un program ce oferă un ghid de configurare pas cu pas. Folosind acest program, un sistem complet poate fi programat în 30 de minute, față de sistemele convenționale, care pot dura ore sau zile. Modul expert, bazat pe IRISNet, oferă o flexibilitate a modelului aproape nelimitată, permițând configurații ce se potrivesc perfect și foarte personalizate, în aplicațiile mai complexe.

Calitate profesională a sunetului pentru locuitorii clădirii

PAVIRO reprezintă vârful tehnologic în sunetul profesional și include tehnologii dezvoltate pentru paleta de produse audio profesionale Bosch, având ca rezultat o performanță ridicată. Controlerul administrează semnale cu un nivel acustic de peste 100dB.

Datorita caracteristicilor sale, PAVIRO răspunde nu numai unei palete largi de cerințe de utilizare, ci oferă, de asemenea, cea mai bună performanță din clasă, în materie de calitate, ușurință a instalării și versatilitate.

Rutarea în mod dinamic a semnalelor

Datorită tehnologiei sale, configurația bazată pe PAVIRO reduce semnificativ numărul de amplificatoare necesare.  Acest lucru reduce investiția inițială și minimizează consumul de energie.

Zone și/sau grupuri de zone ale Router-elor

Fiecare router poate suporta până la 4000W, în unul sau două canale, pe 24 de linii de difuzoare, folosind doar un singur tip de amplificator. Acest lucru creează un nivel ridicat al flexibilității în sistem. Distribuția puterilor pe zone (de la 2W la 500W) contribuie de asemenea la gradul ridicat al flexibilității, permițând combinații de diferite zone.

Integrarea IRISNet cu configurare standard sau avansată

PAVIRO include un program pentru o configurare rapidă și ușoară. În plus, configurarea profesională oferă un mediu unic de programare Task Engine, pentru și mai multe opțiuni și creșterea gradului de flexibilitate.

Calitate  profesională a sunetului

Lățimea mare de bandă (50Hz-20Hz), precum și presiunea fonică din gama ProSound (mai mult de 100 d), oferă împreună o calitate audio excelentă.

Utilizări adiționale pentru amplificatoare

Amplificatoarele sistemului PAVIRO pot fi folosite pentru prezentări AV (Audio-Video). Pentru a preveni folosirea canalelor sistemului pentru asemenea nevoi locale, fiecare amplificator PAVIRO oferă două intrări audio locale pentru sursele de program locale și garantează supervizarea/monitorizarea completă în scopul evacuării (în situații de urgență).

Cost operațional scăzut

Costurile operaționale sunt menținute la niveluri mici pentru că PAVIRO folosește cele mai noi și eficiente amplificatoare de clasă D, electronică inteligentă pentru gestionarea sistemului. Acest lucru minimizează dramatic consumul de energie.

Investiție inițială scăzută

PAVIRO folosește mai puține amplificatoare în comparație cu alte sisteme – grație matricei digitale pentru rutarea semnalelor – pentru a asigura o investiție inițială mică. Costurile operaționale vor fi diminuate și mai mult prin utilizarea unui număr redus de amplificatoare audio. De asemenea, se va utiliza un număr redus de acumulatori de rezervă.

Perfect compatibil pentru aplicații EVAC (EN54-16) de dimensiuni mici și medii

PAVIRO este un sistem unic de Adresare Publică și Evacuare EN54, de înaltă calitate, care se integrează în mod unitar cu alte echipamente pentru a oferi muzică de înaltă calitate. Arhitectura sa foarte flexibilă îl face ideal pentru proiecte/aplicații mici și medii. Acest lucru include clădiri de birouri de dimensiuni medii, aeroporturi regionale (până la 4 canale audio), hoteluri de dimensiuni medii, fabrici, școli și depozite.

PAVIRO a câștigat premiul din partea „Installation la ISE 2016 Amsterdam” la secțiunea de sisteme de adresare publică și evacuare vocală

www.boschsecurity.com

Share