Platforma modulara pentru solutii de securitate Honeywell

 http://www.securityandfire.honeywell.com/easterneurope.

Alarma de efractie, controlul accesului

si supraveghere video într-o singura centrala de securitate

-Platforma modulara pentru solutii de securitate-

Abordarea profesionala a solutiilor individuale

Folosind sistemele produse de Honeywell Security, beneficiati de experienta unei corporatii tehnologice cu prezenta mondiala, cu o gama larga de solutii de securitate în domenii precum detectia efractiei, sisteme pentru con- trolul accesului, sisteme de pontaj si de management al situatiilor de pericol, monitorizare video si tehnologii pentru cai de evacuare. Honeywell Security ofera produse de înalta calitate, solutii pentru sisteme integrate compati- bile cu dezvoltarile viitoare, oferindu-va posibilitatea de a obtine succesul comercial în aceste domenii. Solutiile noastre satisfac toate nevoile clientilor nostri – de la sisteme de securitate pentru locuinte la solutii complexe, integrate, pentru instalatiile industriale de mari dimensiuni.

De la centrala de securitate la platforma de securitate

Toate variantele centralelor de securitate MB-Secure ofera o functionalitate  completa si  includ o  versiune uni- forma de firmware. Functiile dorite pot fi usor activate prin chei de licentiere. Acest lucru permite îmbunatatiri ale func- tionalitatii printr-o simpla înlocuire a cheii de licentiere. Fiecare centrala de securitate poate fi combinata cu orice carcasa si, prin urmare, este pregatita pentru orice nivel de extindere, indiferent daca este vorba de solutii economice pentru cladiri mai mici sau de concepte de securitate care sa acopere  întregul  sistem.

Integrare  fara  compromisuri

Cu MB-Secure, Honeywell Security a initiat o schimbare de paradigma în tehnologia de securitate. Fiind o platforma modulara de detectare a efractiei si de control al accesului, noua centrala de securitate ofera întreaga gama de posibilitati ale unui sistem de securitate inovator. Aceasta caracteristica unica de flexibilitate se bazeaza pe un concept modular: achizitionati numai ceea ce va este necesar. Astfel, aproape toate cerintele de integrare si de extindere pot fi satisfacute cu mult mai putine echipamente hardware, de la completari periferice simple si pâna la o conexiune pentru supraveghere video. Sistemul integrat avansat  WINMAG plus poate integra o gama completa de solutii existente si viitoare în domeniul securitatii.

 

Descoperiti  posibilitatile

Conceptul modular al hardware-ului si al software-ului face posibila asamblarea unui sistem de securitate individual si extinderea capacitatii lui functionale dupa nevoie, prin software. În acest fel, clientii primesc mereu exact ceea ce le trebuie: solutii care, fara a fi supradimensionate astazi, pot fi oricând extinse. O gama larga de echipamente hardware, inclusiv module suplimentare BUS sau I/O, ofera posi- bilitati aproape nelimitate pentru extinderea centralelor MB-Secure în viitor.

Caracteristici importante ale MB-Secure

  • Platforma modulara pentru solutii de securitate multisistem, de alarma de efractie si de control al accesului;
  • Concept de solutie completa, incluzând hardware, software, servicii, macro-uri;
  • Scalabilitate flexibila Firmware si hardware unitare;
  • Extindere a functiilor prin cheie de licentiere, fara a fi necesara înlocuirea centralei;
  • Se pot implementa mai multe functii folosind mai putine componente hardware;
  • Tastaturi cu design prietenos: LED, LCD si ecran tactil (touchscreen);
  • Conexiuni Ethernet si USB integrate;
  • Surse de alimentare noi, cu eficienta mai mare, montate prin conexiune BUS;
  • EN 50131 si

 

Arhitectura sistemului

arhitectura sistemului

Cu MB-Secure, Honeywell Security a initiat o schimbare de paradigma în tehnologia de securitate. Ca o platforma modulara de detectare a efractiei si de control al accesului, noua centrala de securitate ofera întreaga gama de posibilitati ale unui sistem de securitate inovator. Aceasta caracteristica unica de flexibilitate se bazeaza pe un concept modular: achizitionati numai ceea ce va este necesar. Astfel, aproape toate cerintele de integrare si de extindere pot fi satisfacute cu mult mai putine echipamente hardware, de la completari periferice simple si pâna la o conexiune pentru supraveghere video. Sistemul integrat avansat  WINMAG plus poate integra o gama completa de solutii existente si viitoare în domeniul securitatii.

Sistem BUS modular

Controlerele MB-Secure ofera 4 magistrale de comu- nicatie BUS-2 sau, optional, RS485. Este posibila extinderea magistralei cu ajutorul unui controler BUS.

Functii de control al accesului

IdentKey3   si  modul pentru usi

IdentKey este un modul pentru o usa, cod 023312.10. Acest modul se conecteaza la BUS-2. Este posibila conectarea a maximum patru cititoare de proximitate cu inter- fata RS485. Interfata de comunicare speciala a cititoarelor IdentKey ofera caracteristici unice  pentru  utilizatorul  final, de exemplu, configurarea usoara a partitiilor prin butoane ON/OFF. Modulul pentru usa 023350.10  poate fi folosit în loc de IdentKey pentru controlul accesului unei usi cu functionalitate similara, mai putin functia de armare/dezarmare. Se pot conecta maximum doua cititoare de proxi- mitate cu interfata RS485 (in/out).

Cititoare standard si IdentKey cu design Accentic

Disponibile în trei culori, cu sau fara tastatura, având butoane speciale pentru armare/dezarmare, oferind astfel usurinta în utilizare pentru utilizatorii finali.  Utilizatorul final trebuie doar sa apese butonul ON sau OFF si sa apropie cardul de cititor sau sa introduca codul PIN. Aceasta este o procedura foarte rapida si starea este clar semnalizata. O  alta  caracteristica interesanta este  butonul  F, care   permite   executarea unor  macro-uri,  în  functie de  cerintele  clientului,  de exemplu:  blocarea  usii, mentinerea usii deschise pe termen lung etc.

 

 

Share