Siemens lansează noul site www.siemens.ro

In data de 9 august 2012, Siemens România a lansat noul site corporate, www.siemens.ro, în concordanță cu linia de comunicare globală.

Noul site www.siemens.ro propune o structură mai complexă, dar mai ușor de parcurs, adaptată vectorilor de comunicare ai companiei. Utilizatorul are la dispoziție informații detaliate despre istoria companiei, portofoliul ei, organizarea pe departamente, referințe, contacte și multe materiale adiționale, precum și legături directe către site-urile globale.

“Am construit un nou site din dorința de a transmite ideea de inovație în comunicarea de brand pe toate mediile și pentru că un procent ridicat de clienți actuali și potențiali se informează din online” – a declarat Dan Sântimbreanu, Head of Corporate Communications Siemens Romania.

Dan Sântimbreanu, Head of Corporate Communications Siemens Romania
Dan Sântimbreanu, Head of Corporate Communications Siemens Romania

Pentru clienți, structura bine individualizată face ca informația relevantă să fie ușor de găsit, iar detaliile sunt disponibile prin solicitare de la contacte directe. Publicul larg are acum la îndemână o sursă oficială de informații despre activitatea Siemens în România, dar și în lume.

“Ne dorim ca și prin intermediul acestui nou site să contribuim la clarificarea percepției despre domeniile de activitate ale Siemens. Portofoliul companiei se extinde în prezent în patru mari sectoare: Industry, Energy, Healthcare și Infrastructure & Cities, în care soluțiile Siemens sunt printre cele mai inovative și competitive din lume. Vizitatorii noului site www.siemens.ro pot afla acum despre cele mai importante proiecte ale companiei în aceste sectoare“ – a relatat Cristian Secoșan, CEO Siemens SRL.

Cristian Secoșan, CEO Siemens SRL
Cristian Secoșan, CEO Siemens SRL

Linia de comunicare globală, care continuă campania Siemens Answers, are la bază conceptul de testimonial (storytelling). Aceasta campanie, care a fost distinsă cu premii din industria de advertising din America, transmite poziționarea responsabilă a Siemens, în calitate de companie care abordează probleme curente și propune soluții pentru viitor în aspecte individuale sau generale, de la cazuri private, la soluții tehnologice globale.

Vă invităm să vizitați noul site www.siemens.ro, pentru a descoperi ce impact au tehnologiile Siemens asupra vieții de zi cu zi.

Share