Serviciile ABB ROMANIA in sprijinul clientilor

ABB ROMANIA, ca parte a unei companii internationale cu baze tehnice profunde, ofera un spectru cuprinzator de suport pentru toate serviciile asociate echipamentelor furnizate. Abordam nevoile clientilor nostri din perspectivele lor astfel incat scopul nostru devine cel de a creste disponibilitatea sistemelor existente, generand un real castig pentru acestia.

Clientii nostri pot beneficia de experienta globala a companiei ABB pe partea de servicii,  incepand cu suportul telefonic si  pana la serviciul de retrofit si inlocuire echipament.

servicii ABB Romania
Servicii ABB Romania

Unul din serviciile importante dezvoltate de noi  este cel de mentenanta. In general, pe piata romaneasca clientii sunt obisnuiti cu interventii punctuale, la nevoie, insa din ce in ce mai multi dintre ei inteleg beneficiile aduse de  construirea unei baze contractuale de mentenanta periodica prin care preventia si predictibilitatea sunt puse pe primul loc.

Servicii ABB Romania
Servicii ABB Romania

Scopul mentenantei este de a preveni defectele si de a le elimina intr-un mod sigur si rapid, cu costuri optime. Programele de mentenanta sunt gandite pentru a optimiza functionalitatea echipamentelor existente in baza instalata a clientului.

Servicii ABB Romania
Servicii ABB Romania

Cea mai buna strategie de a creste disponibilitatea echipamentelor este realizarea unei combinatii optime intre mentenanta programata predictiva si cea preventiva.

Beneficiile clientilor in urma unui plan de mentenanta periodic:

  • Cresterea duratei de viata a echipamentelor
  • Costuri optime anuale
  • Predictibilitatea actiunilor si a costurilor viitoare prin emiterea unui raport de evaluare a starii echipamentelor dupa fiecare interventie

ABB Romania va sta la dispozitie pentru informatii privind serviciile de mentenanta la urmatoarele date de contact:


ABB SRL – Departament Substation Service

Calea Floreasca nr. 169A, corp A, etaj 5, Bucuresti

www.abb.com.ro

Iuliana Tataru – Service Sales Manager

e-mail: iuliana.tataru@ro.abb.com, tel. 0723272961

Share