Securitate preventivă- Monitorizare inteligentă a curentului rezidual cu Doepke e.Guard

Comunicat de presă :  e.Guard asigură întreținerea predictivă în instalațiile electrice

www.doepke.de

Mentenanța predictivă este o parte integrantă a Industry 4.0 și se referă la întreținerea preventivă  a instalațiilor electrice dar nu numai a lor, cu scopul de a evita defecțiuni sau daune costisitoare. În acest scop sunt utilizate date privind starea instalației și previziunile privind comportamentul viitor al instalației.

Expertul Doepke în protecția la curent rezidual și profesioniștii în software twingz s-au unit acum pentru a prezenta e-Guard – un sistem modular format din componente hardware inteligente și software flexibile pentru monitorizarea inteligentă a curentului rezidual al instalațiilor electrice.

e.Guard monitorizează permanent curenții reziduali din instalația electrică și, prin urmare, oferă o supraveghere completă a stării acestora. Datorită acestei monitorizări continue a curentului rezidual cu soluția oferită de  Doepke e.Guard, nu este necesară măsurarea repetată a izolației conform DIN VDE 0105-100/A1.

Datele de curent rezidual colectate pot fi, de asemenea, combinate cu metode de inteligență artificială (AI) și de învățare automată (ML) pentru a prezice comportamentul viitor al instalației. Aceasta înseamnă că este posibil să se planifice întreținerea preventivă, testarea și reparațiile într-un stadiu incipient și să le combine și să detecteze și să prevină orice daune iminente în timp util. e.Guard asigură astfel mentenanță predictivă în instalația electrică, sporind siguranța și minimizând riscurile pentru companii și furnizorii de asigurări în proces.

Doepke e.Guard este proiectat pe cinci niveluri și, prin urmare, poate fi planificat în funcție de cerințele individuale – de la o soluție individuală flexibilă până la monitorizarea complet integrată a peisajului sistemului pentru structuri industriale complexe.

 Exemplu de structură a sistemului e.Guard cu transformatoare inteligente, gateway e.Guard, monitorizare opțională a calității energiei și gestionarea datelor bazată pe cloud. Sursa imagine: Doepke

Despre Doepke

Cel mai sigur mod de a utiliza electricitatea: De mai bine de 60 de ani, Doepke Schaltgeräte GmbH este sinonim cu cele mai înalte niveluri de siguranță atunci când lucrează cu electricitate. Cu o gamă extinsă de produse, experții în protecția cu curent rezidual oferă soluția potrivită pentru orice cerințe. Produsele Doepke reprezintă cea mai înaltă calitate și fiabilitate. Compania, cu sediul în Norden, în statul german Saxonia Inferioară, are peste 400 de angajați în cinci locații din întreaga lume.

 

Share