Aparataj de joasă tensiune pentru industrie SIRIUS – simplu, rapid, ușor

Sistemul modular de aparataj de joasă tensiune este disponibil acum în noul design SIRIUS new-generation, în forme constructive până la mărimea S12 pentru puteri de până la 250kW.

 

Acum disponibil în 7 marimi constructive

SIRIUS oferă tot ce este necesar pentru a trata cerințele de comutație, protecție și pornire a motoarelor electrice și a altor tipuri de sarcini. Sistemul modular SIRIUS cuprinde întreruptoare automate, contactori, relee de suprasarcină, softstartere și accesoriile acestora, disponibile în 7 mărimi constructive, modulare. Aparatajul cu funcții de monitorizare mărimi electrice și neelectrice, comandă, control, semnalizare, alimentare și comunicație întregește portofoliul de produse SIEMENS pentru joasă tensiune, adresate domeniului industrial. Componentele sistemului modular SIRIUS sunt caracterizate printr-o construcție economica din punct de vedere al spațiului, o flexibilitate înaltă și o intercoordonare optimă; configurarea, instalarea, cablarea și întreținerea sunt extrem de facile și rapide.

Contactorii 3RT fail-safe

Siemens a dezvoltat produsul integrând noi funcții în contactorii de mărimi superioare (S6, S10, S12). Pentru domeniul de puteri 55 până la 250 kW oferim contactori ce pot fi comandați direct de către un PLC fail-safe. Acest lucru conduce la reducerea numărului de componente utilizate, cu implicații directe în spațiul ocupat pe contrapanou și simplificarea cablării. In concluzie, aveți nevoie doar de un singur contactor pentru a îndeplini cerințele SIL CL2 în concordanță cu IEC 62061, sau puteți utiliza doar 2 contactori conectați în serie pentru a îndeplini cerințele SIL CL3.

Demaroarele compacte cu tehnologie hibrida de comutatie – SIRIUS 3RM1

Timp mic de așteptare – disponibilitate mărită

Demarorul compact 3R1M este realizat în tehnologie de comutație hibridă; consumatorul este alimentat pe durata pornirii și opririi prin semicoductoarele de

Aparatul are grad de protecț și dimensiunile de gabarit 10 22,5 x 141,6 mm și este preze acum în ofertă într-o versiune îmbunătățită.

S-a redus timpul de așteptare de la 500 ms la 200 ms, scopul fiind acela de a proteja motorul și demarorul de suprasarcină.

Datorită acestei optimizări, demarorul oferă o frecvență de comutare mai mare per unitatea de timp. Demaroarele compacte 3RM1 sunt recomandate a fi utilizate în aplicațiile cu frecvență mare de comutație (benzi transportoare, selectoare de cale, etc).

 

Share