Saulo Spaolanse este noul Country President Schneider Electric România

Schneider Electric are un nou Country President în România

 

foto Saulo Spaolanse

 

 Începând cu luna ianuarie 2011 Saulo Spaolanse ocupă funcția de Country President al Schneider Electric România, lider în managementul energiei.

Saulo vine din echipa Schneider Electric Brazilia, unde a ocupat timp de 8 ani posturi precum National Sales Manager, Business Development Manager și Residential & Building Business Vice President. Această perioadă a avut o contribuție importantă în dezvoltarea profesională, precum și în formarea stilului său managerial, Saulo coordonând o echipă de peste 300 de oameni.

„România este o piață în dezvoltare, așa că privesc următorii patru ani ca pe o perioadă plină de provocări și de oportunități. În ceea ce privește Schneider Electric în România, creșterea va veni de la soluțiile inovatoare de management eficient al energiei și sper ca, în următorii ani, să direcționăm investiții și proiecte spre această zonă” a declarat Saulo Spaolanse, Country President Schenider Electric România. 

Anterior, funcția de Country President în România a fost deținută de David Nicholl, care în prezent are o funcție similară în Schneider Electric Suedia.

 Despre Schneider Electric

 Companie specializată la nivel global în managementul energiei, cu operațiuni în peste 100 de țări, Schneider Electric oferă soluții integrate pentru diverse segmente de piață, deținând poziții de lider în domeniul energiei și al infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcții și al centrelor de date sau rețelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezență extinsă și în domeniul aplicațiilor pentru segmentul rezidențial. Cei peste 110 000 de angajați ai companiei lucrează pentru a face energia sigură, de încredere și eficientă, realizând venituri din vânzari în valoare de peste 19.6 miliarde de euro în 2010, prin activitatea lor constantă de a ajuta indivizii și organizațiile «să profite la maxim de resursele energetice» .

www.schneider-electric.ro

Share