ROMANIAN SECURITY FAIR, 9-11 octombrie 2022

ROMANIAN SECURITY FAIR se adresează nu doar profesioniștilor care activează în domeniul securității private, ci și unei plaje mari de beneficiari, care cuprinde de la companii din zona infrastructurilor critice până la “consumatorii casnici”. Târgul vă oferă astfel oportunitatea perfectă de a identifica și stabili relații directe cu potențiali clienți, simplificând procesul de vânzare. Rezervați-vă accesul liber în expoziție prin înregistrarea online și rămâneți conectați prin intermediul newsletter-ului nostru. În ediția curentă vă invităm să descoperiți ce produse și servicii vor aduce în cadrul expoziției, companii precum AL.SE.RO, ELECTRA, ROTTNER, SVTech Electronics și TORA.

Înregistrați-vă gratuit AICI

 

 

Echipa AL.SE.RO. vă așteaptă cu drag în perioada 9-11 noiembrie 2022 la Romanian Security FairPavilionul B2, standul 37, pentru a vă familiariza cu produse și tehnologii avansate din domeniile securității la detecție și alarmare la incendiu, avertizare la efracție, control acces, supraveghere video, apelare medicală, protecție perimetrală, desfumare, monitorizare și dispecerizare.

Parteneri de top din industrie asigură gama de produse distribuite de firma noastră: DMtech, Simon RWA, Forteza, Partizan, SensLine, Gorke, Roger, Sensor-Online.

La 25 de ani de activitate neîntreruptă în domeniul securității vă așteptăm să pășim împreună în viitor!

more

Standul 37, Pavilionul B2

 

 

 

ELECTRA – cel mai mare producător de videointerfoane și sisteme de control acces din România prezent la Romanian Security Fair 2022O companie 100% românească, specializată în proiectarea, dezvoltarea și producția de sisteme complete de interfonie, control acces și echipamente electronice, ELECTRA așteaptă să vă revadă anul acesta la Romanian Security Fair, care va avea loc între 9 și 11 octombrie, la Romexpo (stand nr. 32, Pvilion B2).

În cadrul standului de prezentare ELECTRA, producătorul celui mai cunoscut interfon din România va expune cele mai noi game de interfoane video și sisteme de control acces dezvoltate de către companie, printre care se numără:

  • Noile TERMINALE INTERIOARE de 4.3 INCH din gama TOUCH LINE
  • Noile PANOURI EXTERIOARE CU TASTE INDIVIDUALE PENTRU MAXIM 24 DE FAMILII din gama TOUCH LINE
  • ÎN EXCLUSIVITATE! Primele prototipuri ale gamei….
more

Standul 32, Pavilionul B2                                                                              

 

 

Standul 39 Pavilionul B2                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

SVTech Electronics va invita la prezentarea „Optimoo Expert in Pontaj” din data de 10 noiembrie ora 13Optimoo – Asistentul tau virtual – Expert in pontajul angajatilor, vine cu cele mai detaliate solutii pentru nevoile companiilor in ceea ce priveste evidenta de personal. De la variante multiple de pontaj, la solutii inovative de setari pentru ca tu sa primesti exact rapoartele si informatiile de care ai nevoie. Avand multiple functionalitati, softul permite integrarea sistemelor de control acces. Optimoo Expert in pontaj, salveaza timpul tau, iar tu te ocupi de ce este cu adevarat important pentru companie.

 Te invitam la prezentarea „Optimoo Expert in Pontaj” din data de 10 noiembrie ora 13, sala Cupola, Pavilionul Central Romexpo
inscrieri svt
TORA SECURITY SYSTEMS – peste 22 ani de proiecte complexe alături de mărci de renume!

TORA SECURITY SYSTEMS vine la Romanian Security Fair cu o experiență de peste 22 ani în importul și distribuția de echipamente de securitate. Cu o gamă variată de produse în portofoliu, Tora Security acoperă toate segmentele importante: sisteme de supraveghere video, sisteme antiefracție, interfoane și videointerfoane, control acces, sisteme de detecție la incendiu, sonorizare PA și voice evac, sisteme de conferință.

Având o creștere anuală constantă de 20-30%, capacități generoase de depozitare cu un sistem WMS performant si un stoc de peste 2,5 milioane euro Tora Security deservește parteneri din toate colțurile țării.

Vă așteptăm la Romanian Security Fair să discutăm despre cum putem dezvolta împreună proiecte complexe alături de mărci de renume!

more
Standul 31 Pavilionul B2
Share