Noutăți despre Romanian Security Fair, 23-25 noiembrie 2022

Stimati Expozanti, Membri ai ARTS si Parteneri
Revenim cu noutati pentru aceia dintre dumneavoastra interesati sa participe in calitate de expozanti la cea de a VI-a editie a Romanian Security Fair, editie organizata in format fizic de ARTS si Alarma SRL in parteneriat cu Romexpo SA
Evenimentul se va desfasura in perioada 23-25 noiembrie 2022 in pavilionul B1 din complexul expozitional Romexpo.
Pentru dumneavoastra am pregatit formularul F1-D0 – Cerere de intentie, pe care va rugam sa il completati si sa-l expediati pana la data de 31 ianuarie 2022. Acest formular contine preturile aferente spatiului inchiriat neamenajat respectiv constructiei unui stand standard. Taxa de inscriere in expozitie este de 100Euro. Dupa centralizarea formularelor primite si propunerile privind alocarea spatiilor, urmeaza semnarea contractelor finale F1-D1 – Adeziune Contract.
Aceia dintre dumneavoastra care au contractat spatiul pentru editia din 2020 (amanata din pricina pandemiei) vor primi formularul F1-D2 – Act Aditional la contractul incheiat.
Formularistica privind serviciile conexe respectiv inchiriere mobilier suplimentar; manipulare exponate; instalatii electrice, sanitare si/sau de aer comprimat; telecomunicatii; legitimatii de acces; curatenie si/sau paza la stand etc. vor fi postate pe site-ul expozitiei in urmatoarea perioada.
Pentru orice detalii sau lamuriri, va rugam sa ne contactati.

ARTS

http://www.arts.org.ro.

Share