ROMANIAN SECURITY FAIR 2022

ROMANIAN SECURITY FAIR va avea loc în perioada 9-11 noiembrie în Pavilionul B2 al Complexului Expozițional Romexpo

Cea mai mare expoziție de securitate din România organizată de Asociația Română pentru Tehnică de Securitate revine în 2022 în perioada 9-12 noiembrie, la formatul fizic.

După patru ani, ROMANIAN SECURITY FAIR, cel mai important eveniment al industriei de securitate din România, revine în format fizic la Complexul Expozițional ROMEXPO – Pavilionul B2. Evenimentul este organizat de Asociația Română de Tehnică de Securitate și Alarmă, în parteneriat cu Romexpo.

Expoziția, aflată la cea de-a VI-a ediție, se va desfășura în perioada 9-11 noiembrie 2022, pavilionul B2 oferind peste 10.000 de metri pătrați pentru standuri expoziționale, zone pentru conferințe și work-shop-uri, întâlniri media sau săli amenjate pentru întâlniri de business în cadru restrâns.

După ce, în urmă cu doi ani, ROMANIAN SECURITY FAIR 2020 a constituit o inovație pentru mediul expozițional din România desfășurându-se în spațiul virtual, ROMANIAN SECURITY FAIR 2022 se reîntoarce la formatul clasic, cu respectarea tuturor cerințelor legale în materie de siguranță epidemiologică ce vor fi în vigoare la momentul respectiv.

Liviu Mateescu, președinte ARTS:
„Romanian Security Fair 2022 este o ediție specială, în primul rând deoarece ne arată puterea industriei noastre de a-și reveni după această pandemie datorată Covid-19. Acum doi ani am reușit să organizăm o expoconferință online, expoziție care strict din punct de vedere tehnic și-a atins toate scopurile. Dar Romanian Security Fair este mai mult decât o expoziție sau un târg, este mai mult decât locul unde se întâlnește cererea cu oferta, clientul cu producătorul.
Romanian Security Fair este un loc unde se schimbă opinii, experiențe și cunoștințe, este locul unde se încheagă relații de încredere și parteneriat, este locul din care industria noastră își trage resursele de energie pentru a crește și a se dezvolta pentru următorii doi ani“.

În cele trei zile de târg sunt așteptate peste 3.000 de persoane – simpli vizitatori sau profesioniști din domeniu – să vadă și să testeze cele mai noi și performante tehnologii anti-efracție, de control acces, detecție și semnalizare incendiu, sisteme de stingere a incendiului, supraveghere video, dar și sisteme mecanice și electromecanice de securitate.

La Romanian Security Fair 2022 și-au anunțat participarea peste 50 de companii, lideri mondiali din domeniul tehnologiilor de securitate care sunt activi și pe piața românească a tehnologiilor și serviciilor de securitate, dar și companii regionale și start-up-uri care doresc să intre acum fie direct, fie prin parteneri români, pe o piață matură și bine structurată.

Organizatorii, Asociația Română de Tehnică de Securitate și Alarmă împreună cu Romexpo, continuă parteneriatul lor în domeniu, în speranța ca ROMANIAN SECURITY FAIR să devină cel mai mare târg de securitate din sud-estul Europei.

Sunteți invitați să luați parte la o manifestare spectaculoasă a performanței în cadrul ROMANIAN SECURITY FAIR 2022, eveniment organizat de ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICĂ DE SECURITATE și ALARMĂ și găzduit de pavilionul B2 ROMEXPO, în perioada 9-11 noiembrie 2022.

Despre ARTS
ARTS este asociație de utilitate publică, apolitică, nonguvernamentală și non-profit fondată în anul 2003. ARTS reprezintă peste 140 de companii naționale, reprezentanțe ale unor companii străine în România și membri simpatizanți, care activează într-o industrie de cca 1 miliard de euro. Membră EURALARM și co-fondator al Federației Serviciilor de Securitate, ARTS are un rol esențial în dezvoltarea serviciilor de securitate privată și maturizarea pieței de profil din România. ARTS deține propriul Centru de Formare Profesională, Corpul Experților Tehnici, Romanian Security Fair și secretariatul Comitetului Tehnic 27 A.S.R.O. – Sisteme de Alarmă. Prin membrii săi, ARTS este garantul concurenței libere și loiale, al calității și fiabilității prestațiilor specialiștilor în domeniul securității și invită pe toți cei interesați în susținerea și dezvoltarea industriei de securitate din România, să concretizăm împreună sloganul nostru: Arta de a trăi în siguranță!

ARTS

www.arts.org.ro

Share