PYROPLUG® MagicBox de la OBO: Sistemul modular ce oferă o etanșare sigură împotriva incendiilor

PYROPLUG MagicBox by OBO Bettermann este un produs de construcție marcat CE și are clasa de rezistență la foc EI90 (rezistent la foc).
Cablurile electrice și țevile pot fi trecute prin pereți și tavane la capătul camerelor doar dacă există siguranța că focul și fumul nu se pot răspândi în caz de incendiu.
În acest context, instalațiile necesare pentru penetrarea tavanului și pereților trebuie să fie etanșate în mod sigur.
Acest lucru nu este o problemă cu PYROPLUG® MagicBox de la OBO Bettermann. Caseta poate fi utilizată pentru a preveni în mod eficient răspândirea focului și a fumului.
MagicBox reprezintă o etanșare sigură, eficientă, flexibilă și conformă cu aprobările solicitate de lege în construcții. Aceasta poate fi utilizată în mod eficient atât în faza de construcție la roșu, cât și în fazele ulterioare.

PYROPLUG® MagicBox – se menține etanșă atunci când temperatura este ridicată


Magia se află în interiorul MagicBox: aici se află o inserție de protecție împotriva incendiilor, robustă, practică și tolerantă, realizată din spumă, care se dilată în caz de incendiu fără o creștere semnificativă a presiunii. Aceasta formează o spumă de carbon izolatoare care împiedică în mod sigur pătrunderea focului și fumului prin etanșarea trecerilor de cablu.
Completarea perfectă de sistem pentru PYROPLUG® MagicBox este spuma de protecție împotriva incendiului PYROSIT® NG. În caz de incendiu, spuma se dilată și formează un strat izolant care împiedică răspândirea focului. Rețeta specială de spumă din 2 componente facilitează o prelucrare simplă și precisă – chiar și atunci când lucrurile devin complicate.

Atent gândită până la ultimul detaliu

PYROPLUG® MagicBox are o structură modulară, permițând instalatorilor să răspundă în mod individual la diferite situații de montaj și medii de instalare. Interiorul acesteia poate fi ocupat în totalitate cu instalații. Trecerea sistemelor de susținere a cablurilor cu o lățime de până la 600 mm este, de asemenea, posibilă fără probleme.
Pentru spațiile goale mai mari sau atunci când sunt utilizate ca etanșare de rezervă, se pot utiliza blocuri de inserție din spumă. Benzile de grafit incluse
în pachetul de livrare sunt aplicate pe MagicB x pe toată lățimea componentei, unde se umplu cu spumă în caz de incendiu și închid astfel în mod sigur spațiul rezultat în jurul casetei.
Portofoliul perfect adaptat de diferite înălțimi și lățimi acoperă toate cazurile de utilizare și oferă, de asemenea, casete de protecție împotriva incendiului cu un interior deosebit de mare. Acestea pot fi aranjate în grupuri de două casete, una deasupra celeilalte sau una lângă alta.

Avantaje generale PYROPLUG® MagicBox

– Interior ocupabil în totalitate;
– Dimensiuni interioare mari;
– Siguranță ridicată a aplicației în timpul execuției;
– Închidere practică prin clic (la varianta cu 4 laturi) pentru o instalare flexibilă;
– Ideală pentru ocupare ulterioară sau schimbări frecvente de ocupare;
– Ușor de planificat pentru utilizare în faza de construcție la roșu;
– Sistem de etanșare testat și clasificat la nivel european.

Cele două variante ale PYROPLUG® MagicBox

MagicBox este disponibilă în două variante diferite: o casetă cu 4 laturi și o casetă cu 3 laturi. O prezentare generală a detaliilor diferitelor variante:

PYROPLUG® MagicBox, caseta cu 4 laturi: conexiune practică prin clic

MagicBox în varianta cu patru laturi constă dintr-o carcasă din oțel inoxidabil din două bucăți cu inserții intumescente de protecție împotriva incendiilor. Aceasta poate fi utilizată ca sistem de etanșare în pereți și tavane. Conexiunea Magic detașabilă asigură un montaj deosebit de rapid: jumătățile de carcasă sunt pur și simplu asamblate cu un clic, introduse în deschiderea din elementul de construcție și acoperite cu mortar.  Eclisele laterale asigură pozarea corectă a MagicBox.

PYROPLUG® MagicBox, caseta cu 3 laturi: perete, tavan, pardoseală
În varianta cu trei laturi, PYROPLUG® MagicBox constă dintr-o carcasă din oțel inoxidabil dintr-o singură bucată cuin serții intumescente de protecție împotriva incendiilor.
Această variantă poate fi utilizată ca sistem de etanșare în pereți, pe podeaua nefinisată, sub pardoseli de sistem sau ca etanșare pentru coloane ascendente în tavane. Carcasa din oțel inoxidabil permite un montaj deosebit de rapid: pur și simplu se introduce în deschiderea din elementul de construcție și se acoperă cu mortar. De asemenea, în cazul acestei variante, eclisele laterale asigură poziția corectă a casetei de protecție împotriva incendiului și acoperirea sigură cu mortar.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați pagina noastră: www.obo.ro

Share