Prysmian Cable App lansată și în România

Prysmian Group, lider mondial în industria de sisteme de cabluri de energie și telecomunicații, lansează Prysmian Cable App, aplicația mobilă pentru profesioniștii din domeniul electric 

Cu o experiență de aproape 140 de ani, cu peste 29.000 de angajați, prezență în 50 de țări și cu 112 fabrici, Grupul Prysmian este puternic poziționat pe piețele de înaltă tehnologie și oferă cea mai largă gamă posibilă de produse, servicii, tehnologii și cunoștințe. Cable App a luat naștere ca urmare a procesului de perfecționare a serviciilor oferite, fiind un instrument profesional ușor de utilizat, care vă ajută să selectați cea mai bună soluție de cablare în funcție de tipul de proiect și de tipul de instalare.

De la instalatorii din teren, până la proiectanți, arhitecți sau ingineri electrici din birou, Prysmian Cable App vine în sprijinul utilizatorilor și îi ajută să obțină cea mai bună soluție de cablare  pentru următorul lor proiect. Spre deosebire de alte aplicații, Prysmian Cable App calculează și determină cu exactitate soluții într-o gamă largă de produse, luând în considerare parametrii variați.
Aplicația noastră Cable App vă ajută să selectați cea mai bună soluție de cablare în funcție de tipul proiectului și de metoda de instalare. Vă oferă posibilitate de căutare după atributele de bază ale cablului sau după criterii profesionale avansate. Parametrii de calcul ai aplicației calculează în mod corect și eficient soluția și vă oferă în același timp  și posibilitatea de a calcula gradul de eficiență și economie de CO2 luând în considerare tipul conductorului și secțiunea transversală, ajutându-vă astfel să diminuați amprenta de carbon.

Principalele caracteristici ale Cable App: 

 

Suntem foarte încântați să putem lansa Cable App în România. Cable App este un instrument profesionist și cel mai bun prieten nu numai pentru electricieni, ci și pentru toți profesioniștii în domeniul electric. După destul de multă muncă, suntem mândri de această versiune a aplicației și așteptăm cu nerăbdare feedbackul din partea utilizatorilor.
– a comentat dl. Nistor Constantin, CCO Prysmian Cabluri și Sisteme SA

Îmbogățită cu imagini și documentație tehnică, aplicația vă oferă funcții suplimentare precum link direct către catalogul  online, posibilitatea de consultare a fișei tehnice și posibilitatea de salvare ușoară a căutărilor efectuate, sau chiar de partajare a rezultatelor obținute. În plus, aveți acces la noutăți și știri din domeniu, videoclipuri din lumea instalatorilor electrici, a profesioniștilor, consultanților și inginerilor.
Disponibilă pe orice dispozitiv.
Aplicația este disponibilă în Google Store și Apple Store, dar poate fi accesată și de pe calculator la adresa:

http://www.cableapp.com.

Share