INTERNATIONAL ELECTRIC & AUTOMATION SHOW 2017

Între 19 și 22 septembrie a avut loc cea de-a XIII-a ediție a expoziției tehnice IEAS, la Palatul Parlamentului. Cel mai important eveniment tehnic din România dedicat industriilor automatizărilor și echipamentelor electrice a propus în 2017 o nouă abordare.

IEAS 2017 a fost și gazda primei ediții a Târgului Național de Energie AFEER, desfășurat în sala I.C. Brătianu. Au participat: CEZ, Complexul Energetic Oltenia, Electrica, ENEL, EON, MET și Tinmar.

Expoziția tehnică IEAS 2017 s-a derulat în sălile Unirii, Take Ionescu și I.C. Brătianu și a adus împreună 80 de expozanți într-un spațiu de peste 3600 de metri pătrați. Ediția din 2017 a IEAS a atras companii din automatizări, echipamente electrice și energie din Polonia, Cehia, Italia, Koreea, China, Olanda și Spania. Printre expozanți s-au numărat Phoenix Contact, Lapp Kabel, Eaton, Schneider Electric, Mitsubishi Electric și General Cable.

Vizitatorii au avut acces la cele mai noi informații din zona roboticii, a tehnologiilor smart și a aplicațiilor digitale, în timp ce companiile au putut accesa oportunități de afaceri cu zona asiatică și China, prin intermediul unor

 

parteneri instituționali precum Centrul Român al Energiei – CRE. Au fost prezente în cadrul expoziției IEAS 2017 și alte asociații profesionale importante din domeniul ener- giei și al construcțiilor dintre care menționăm Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România și Federația Patronatelor Societăților din Construcții.

În cadrul evenimentului IEAS au fost prezenți și parteneri universitari prestigioși, printre care se numără Universitatea Tehnică de Construcții București, Univer- sitatea Valahia, Universitatea Babeș-Bolyai și Univer- sitatea Politehnica București. Vizitatorii au putut afla informații legate de oferta educațională, proiecte euro- pene derulate în sfera inovării tehnice și au vizitat galeria de robotică și aplicații interactive în care au fost expuse proiectele finaliste ale concursului Premiile Studențești pentru Inovare Tehnică. Competitia a fost lansată de organizatorul DK Expo din dorința de a sprijini inovarea și cercetarea de excelență în universitățile și centrele de cercetare din România.

Partenerii ediției 2017 a IEAS au fost Phoenix Contact, Mitsubishi Electric și Schneider Electric.

 

 

 

 

Share