Portalul furnizorilor din România, noul instrument AHK pentru promovarea afacerii Dumneavoastră pe piața germană

An de an, Camera de Comerț Româno-Germană m(AHK România) intră în contact cu un număr tot mai mare de companii germane în căutare de furnizori români de produse și servicii. Astfel am ajuns la ideea dezvoltării unui portal online dedicat furnizorilor români din diferitele domenii ale industriei.

Portalul Furnizorilor oferă companiilor din România, care doresc să își extindă afacerea în Germania, ocazia de a își găsi parteneri de distribuție, clienți finali sau de a stabili noi relații de afaceri pe piața germană.

Este unicul instrument de acest fel din România luând în considerare atât formatul de prezentare cât și modelul de promovare a acestuia pe piața germană. Promovarea are loc prin informări directe trimise către companii germane, prin intermediul multiplicatorilor noștri – de la camere de comerț locale din Germania până la asociații de profil – și de asemenea cu ocazia tuturor evenimentelor la care AHK România va fi reprezentată.

Anul 2018 a fost primul an integral de existență a Portalului, site-ul bucurându-se de aprox. 22.000 de vizualizări. Principalele accesări au venit din partea companiilor din Germania, următoarele țări pe lista accesărilor fiind: Italia, Austria, Marea Britanie, Elveția, Republica Moldova, Franța, Spania, etc., site-ul însumând vizualizări din 69 de țări.

Beneficii cheie

  • Vizibilitate în spațiul german
  • Prezentare și promovare pe piața germană
  • Rețea bogată de filiale și capacitate mare de pătrundere pe piață
  • Contact direct cu parteneri de afaceri germani
  • Noi oportunități de afaceri

Companiile membre ale AHK Romania beneficiază gratuit de pachetul BUSINESS. Informații despre cele 3 tipuri de pachete de promovare sunt disponibile aici .

Pentru detalii suplimentare cu privire la condițiile de înscriere în Portalul furnizorilor vă stăm cu plăcere la dispoziție.

Doriți să fiți parte a portalului furnizorilor români? Doriți să fiți la un click distanță de potențialii parteneri de afaceri germani? Vă așteptăm!  https://www.marketplaceromania.ro/ro/acasa/

De asemenea, va invitam sa ne urmariti si pe Linkedin unde postam regulat stiri despre industria si piata din Germania : https://www.linkedin.com/showcase/marketplace-romania/. Daca aveti sugestii referitor la domeniile despre care v-ar interesa sa aflati informatii, va rugam sa ne transmiteti.

Despre AHK

Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK Romania) reprezintă oficial economia germană în România.
În calitate de Cameră bilaterală şi organizaţie de membri, ea reprezintă interesele firmelor româneşti şi germane, cât şi pe cele ale membrilor în faţa autorităţilor publice, fiind astfel un actor central în dezvoltarea relaţiilor economice româno-germane.

AHK Romania a fost înfiinţată oficial în septembrie 2002 şi la ora actuală numără peste 580 de membri. Funcţia cea mai importantă a AHK Romania este susţinerea şi promovarea întreprinderilor mici si mijlocii din România si Germania, pentru ca acestea să poată pătrunde mai uşor pe piaţa germană, respectiv pe cea românească.

Share