Renume internațional în domeniul instalațiilor electrice: OBO BETTERMANN HOLDING GmbH

OBO BETTERMANN HOLDING GmbH este un renume pe piața mondială. Un renume ușor de identificat, indiferent de continentul pe care te afli. Este unul dintre cei mai mari furnizori de materiale electrice din lume, prezent pe piața românească de 23 de ani și se mândrește cu o gamă de peste 30.000 repere pentru instalațiile electrice necesare echipării de birouri moderne, hoteluri, clădiri publice, hale și depozite. 

Compania germană a fost fondată în anul 1911 de către Franz Bettermann. În 2011 – OBO ajunge la 100 de ani și la peste 40 de filiale în lume.
Filială a firmei mamă, OBO BETTERMANN ROMANIA se mândrește cu un sediu compus din clădire de birouri și depozit, fiind localizat în județul ILFOV, Comuna Măgurele, pe Strada Atomiștilor nr. 10 și un depozit închiriat în Timișoara, în localitatea Ghiroda Veche.
Echipa OBO BETTERMANN ROMANIA este formată din vânzători școliți și foarte bine pregătiți, care dispun de cunoștințe tehnice, ingineri care sunt gata în orice moment să poată oferi consultanță tehnică oricărui client, profesioniști care cunosc foarte bine produsele ce fac obiectul vânzării, produse descrise în cele 7 cataloage OBO BETTERMANN.
Amabilitatea, pregătirea, siguranța și competența echipei OBO Bettermann România oferă credibilitate și cooperare pe termen lung. Baza acestor valori este orientarea consecventă a firmei noastre către dorințele și cerințele clienților noștri.

Nimeni nu trebuie să se simtă neglijat și nimeni nu trebuie să nu cunoască marea noastră familie: OBO BETTERMANN!
Piața românească ne cunoaște, ne apreciază valoarea și a descoperit odată cu noi calitatea.
Angajamentul în tot ceea ce facem și strânsa cooperare cu cumpărătorii este baza succesului nostru.
Pentru asta suntem cei mai căutați! Pentru asta ne informăm și ne documentăm în acest sens, noi cei care suntem parte din marea familie OBO Bettermann.
Ne bazăm pe calitatea și certificările produselor noastre (inclusiv certificarea AFER), pe combinația perfectă între design, durabilitate și eficiență precum și pe cel mai înalt nivel de competență în toate procesele de producție. OBO oferă calitate și produse inteligente cu compatibilitate maximă cu locația de utilizare.

Un renume internațional în domeniul instalațiilor electrice: OBO BETTERMANN HOLDING GmbH
OBO BETTERMANN HOLDING GmbH este un renume pe piața mondială. Un renume ușor de identificat, indiferent de continentul pe care te afli. Este unul dintre cei mai mari furnizori de materiale electrice din lume, prezent pe piața românească de 23 de ani și se mândrește cu o gamă de peste 30.000 repere pentru instalațiile electrice necesare echipării de birouri moderne, hoteluri, clădiri publice, hale și depozite.

Oferim soluții! Controlăm energia! Controlăm curentul!

Fiabile, sigure și de cea mai înaltă calitate, cu o viteză uimitoare de instalare, capacitate de încărcare, design orientat spre funcționalitate și nu în ultimul rând securitate, produsele noastre pot asigura executarea numeroaselor lucrări de instalații precum:
– Rețele complete de paratrăsnet-legare la pământ din oțel zincat sau cupru, inclusiv aparatele de protecție la trăsnet și supra tensiuni a rețelelor de 220V, de telefonie, de date,de alar mare, a sit-urilor GSM etc.

– Rețele în canale din PVC, din tablă de oțel zincată sau vopsită sau din alu miniu, PT sau în pardoseală pentru rețele structurate de voce-date, electrice, protecție, climatizare de toate dimen siunile, cu toate piesele de formă și aparate etc.

– Rețele de susținere și conducerea cablurilor și conductelor pe jgheaburi din tablă, sârmă și poduri de cabluri, pentru toate mediile și cu toate ele mentele auxiliare necesare traseului, cu console, mon tanți cât și pentru protecția la foc a traseelor electrice etc.

Mai mult decât atât, Departamentul Logistic al Obo Bettermann Romania a intensificat livrările cu autovehiculele Obo Bettermann Romania pentru o mai bună operativitate în relația cu clienții și pentru urgențele din șantiere. Suntem în orice moment acolo unde aveți nevoie de calitate, profesionalism, durabilitate, eficiență, garanție, design.

 

Combinația infinită a soluțiilor noastre creează, în cadrul celor mai variate proiecte, infrastructura electrotehnică a clădirilor din toată țara și nu numai. Vă stăm la dispoziție: www.obo.ro; info@obo.ro; Telefonic: 021.457.45.66; 021.457.45.86; 021.457.49.93 / Fax: 021.457.49.09

Share