Noul tester Megger TTRU3 – rapid, precis și ușor

Noul tester trifazat de raport de transformare Megger TTRU3  a fost dezvoltat pentru a efectua teste de raport pentru orice transformator de putere, de tensiune sau de curent. Megger TTRU3 este proiectat pentru a utiliza metoda de test cu raport de transformare în trepte similar cu vechile modele TTR cu inductor, dar cu excitarea și măsurarea tuturor celor trei faze simultan! Folosind tehnologie de ultimă generație și cele mai moderne şi inovatoare procese de fabricație, Megger TTRU3  este proiectat pentru a rezista și funcţiona în cele mai severe condiții de teren. Megger TTRU3 garantează o precizie a raportului de transformare de ±0,05%, oferind rezultate repetabile atunci când securitatea este un factor determinant.

Cu Megger TTRU3 se efectuează ușor următoarele teste: raportul de transformare trifazat real, raportul de transformare monofazat, curentul de excitație, polaritatea, deviația unghiului de fază, echilibrul magnetic, recunoașterea vectorului și defazajul. Acestea evidenţiază următoarele defecţiuni: contacte slăbite, scurtcircuite între înfăşurări, spire întrerupte, deformarea înfășurării, problemele de contact ale comutatorului de ploturi, probleme ale miezului ca și multe altele din defectele transformatoarelor de putere.

Greutatea instrumentului (numai 6,5 kg) îl face cu 25% mai ușor decât oricare alte instrumente trifazate existente pe piaţă. Setul universal de cabluri de test permite utilizatorilor să comute rapid între alte echipamente de test transformatoare Megger, mai mult seturile de cabluri de la modelele TTR/MTO/MWA existente pot fi utilizate la fel de bine fară să fie nevoie să cumpărați un set nou!

Două opțiuni de interfață sunt disponibile: afișajul intern color de 180 mm sau portul USB pentru control via PC. Afișajul intern este standard pe toate modelele TTRU3. Cu butoane de operare evidente, setări clar definite și un flux de test intuitiv, instruirea operatorilor este minimizată.

Configuraţiile vectoriale sunt afișate clar în timpul setării testului, asigurându-vă că a fost efectuată şi selectată înainte de începerea testului configurarea corectă. Aceeași aplicație care este prezentă pe afişajul testerului este disponibilă şi pentru PC, oferind o experiență constantă pentru utilizatori. Software-ul PowerDB Lite este de asemenea inclus standard cu Megger TTRU3, oferind o interfață comună de raportare pentru creșterea productivității.

Utilizatorii finali obișnuiți ai TTRU3 includ producătorii de transformatoare, utilitățile din domeniul producerii, transportului şi distribuţiei de energie electrică, companiile de servicii de test și PIF, respectiv personalul de service și întreținere. Și pentru TTRU3 ca și pentru oricare dintre echipamentele Megger, operatorii rămân cu aceiași experiența pozitivă în utilizare: robustețe, rapiditate, precizie și repetabilitate ridicate, toate cu respectarea tuturor standardelor de securitate pentru instrument și operator!

Share