MaxCAD și-a relansat site-ul www.maxcad.ro

București, 19 septembrie 2011 – MaxCAD, cel mai important reseller Autodesk și Centru de Instruire și Certificare Autorizat Autodesk, anunță relansarea paginii web www.MaxCAD.ro. Cu un design nou, modern și interactiv, site-ul oferă utilizatorilor acces rapid la informațiile de specialitate de care au nevoie.

www.MaxCAD.ro este organizat în secțiuni de interes atât pentru inginerii proiectanți, cât și pentru factorii de decizie, cu informații utile despre produsele software din portofoliul MaxCAD: aplicațiile Autodesk destinate piețelor de proiectare mecanică, arhitectură, construcții, infrastructură și softurile complementare dezvoltate de StudioArs Croația, CadApps Australia, GTX, TRL Software, Savoy Computing și AGA CAD.

Având o structură informațională modificată, noul site are opt secțiuni principale care prezintă funcționalitățile aplicațiilor software comercializate (Produse), cele mai bune oferte de preț pentru achiziționarea acestora (Promoții), oferă acces la cele mai importante știri și evenimente cu privire la soft-urile distribuite (Știri), informații despre cursurile organizate în cadrul propriului Centru de Instruire Autodesk (Cursuri), despre obținerea unor acreditări profesionale în utilizarea aplicațiilor Autodesk (Certificare) și informații tehnice referitoare la produsele oferite (Asistență). Noutăți referitoare la licențiere, abonamentul de subscripție, contractul de licență și cele mai interesante studii de caz sunt prezentate în secțiunea Resurse, iar vizitatorii sunt invitați să completeze formulare online de contact pentru a obține informații și răspunsuri legate de problematici specifice: Ofertă, Prezentarea live a aplicațiilor, Training, Certificare, Suport tehnic și CD trial, cuprinse în secțiunea Cereri.

foto Dana_Truta,Director_General_MaxCAD

Relansarea site-ului într-o formă grafică nouă face parte din strategia noastră de îmbunătățire a comunicării cu utilizatorii, prin oferirea de servicii de consultanță, vânzare, suport tehnic și instruire de cea mai bună calitate și facilitarea accesului la informațiile necesare. Ne dorim o relație sinceră și directă cu utilizatorii aplicațiilor pe care le comercializăm, iar noul site ne facilitează acum acest obiectiv„, a declarat Dana Truță, Director General MaxCAD.

Utilizatorii interesați să fie la curent cu ultimele noutăți despre aplicațiile software de proiectare asistată de calculator și evenimentele organizate se pot înscrie la newsletter-ul MaxCAD.

Pentru mai multe informații vă invităm să accesați www.MaxCAD.ro.


MaxCAD este singurul reseller autorizat Autodesk din România cu certificare GOLD pentru soluțiile software de proiectare în infrastructură, arhitectură, construcții, SILVER pentru soluțiile software de proiectare mecanică, reseller autorizat pentru Advanced Road Design (ARD), AutoTrack și unic distribuitor pentru Canalis, Hydra, GTXImage CAD Plus, GTXRaster CAD Plus, Tools4Revit, Arcady și Transyt. Totodată, MaxCAD este Centru de Instruire Autodesk (ATC) și Centru de Certificare Autodesk (ACC). MaxCAD oferă: consultanță, vânzare, suport tehnic și cursuri de instruire. Compania este certificată ISO 9001:2008 și ISO 14001:2009 de către Germanischer Lloyd Certification GmbH. Mai multe detalii puteți găsi la: www.maxcad.ro.

Autodesk Inc. este lider mondial în dezvoltarea de aplicații software pentru design 2D și 3D, inginerie și divertisment, destinate piețelor de proiectare mecanică, arhitectură, construcții, infrastructură, media și entertainment. Începând cu lansarea software-ului AutoCAD în 1982, Autodesk își dezvoltă în mod constant portofoliul de aplicații, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-și concepe virtual ideile inainte ca acestea să fie puse în practică. Companiile aflate în topul Fortune 500 precum și cei mai recenți 15 câștigători ai premiului Academiei pentru Cele Mai Bune Efecte Vizuale utilizează soluțiile Autodesk pentru designul, vizualizarea și simularea ideilor și conceptelor, reușind astfel să crească economiile, calitatea produselor dar și să păstreze în secret inovațiile ce le conferă un avantaj competitiv. Pentru informații suplimentare despre Autodesk, vizitați www.autodesk.com.

StudioArs Croația oferă software complementar Autodesk pentru proiectarea sistemelor de canalizare: aplicația Urbano Canalis și aplicația Urbano Hydra pentru proiectarea sistemelor de distribuție apă. Aceste aplicații funcționează peste platformele AutoCAD, AutoCAD Map 3D sau AutoCAD Civil 3D. Urbano Canalis este programul de proiectare a sistemelor de canalizare cu ajutorul căruia se obține topografia sistemelor de canalizare, calculul debitelor, calcule hidraulice, secțiuni longitudinale, calculul săpăturilor adiacente. Urbano Hydra este o aplicație dedicată atât proiectării sistemelor de alimentare cu apă cât și pentru realizarea cadastrului acestora. Pentru mai multe detalii vizitați www.studioars.com.

CaddAps Australia este dezvoltatorul aplicației Advanced Road Design (ARD) alături de firma Bloomfield Computing. PhD (Civ) Peter Bloomfield, Developer Engineer, este programatorul principal al aplicației Advanced Road Design (ARD). În 1986 a dezvoltat CivilCad, aplicație software care în scurt timp a devenit soluția standard de proiectare drumuri în Australia. În 1990, Topcon a cumpărat software-ul și a fost integrat în instrumentele de survey proprii. În Australia CivilCad este încă cel mai utilizat software de drumuri cu peste 10.000 de licențe vândute în întreaga lume. Începând cu anul 2000 Peter Bloomfield a dezvoltat Advanced Road Design (ARD) peste platformele Land Development Desktop și AutoCAD Civil 3D. Curând, aplicația a fost adoptată de proiectanții de drumuri din Australia și Noua Zeelandă. Pentru mai multe informatii despre CadApps Australia, vizitați www.cadapps.com.au.

GTX este o companie cu capital privat având sediul central în Arizona și birouri în Anglia, Japonia și Taiwan. A fost înființată în 1984 de către dr. Marvin T. Ling pentru a dezvolta un sistem complet integrat pentru transformarea digitală a planșelor tehnice cu mediile CAD-EDM-GIS. Începând cu introducerea în 1987 a produselor de scanare și conversie a planșelor, GTX a fost recunoscut pentru abilitatea sa de a încorpora cele mai noi cercetări pentru a-și păstra produsele în prim plan între soluțiile de recunoaștere a datelor și conversie. Seriile de produse GTXRaster CAD and GTXImage CAD furnizează editare de raster avansată și transformare automată raster-vector (CAD). Pentru mai multe detalii: www.gtx.com.

TRL Software este o companie recunoscută la nivel mondial care oferă o gamă largă și cuprinzătoare de produse software și servicii, inclusiv proiectarea și dezvoltarea de software pentru clienții din întreaga lume. Înființată de peste 70 de ani, TRL Software furnizează soluții originale și inovatoare pentru guverne, autorități locale, organisme de reglementare și companii private, utilizabile pentru o gamă largă de proiecte. Pentru mai multe informații despre TRL Software, vizitați www.trlsoftware.co.uk.

Savoy Computing Services Ltd are sediul în Marea Britanie și este lider în dezvoltarea de soluții inovatoare pentru traseele vehiculelor încă de la începutul anilor `90. Produsele AutoTrack, considerate ca fiind instrumente standard de proiectare de numeroase companii, oferă arhitecților, proiectanților și inginerilor cele mai avansate și cuprinzătoare seturi de instrumente pentru planificarea accesului vehiculelor. Savoy este Dezvoltator Autorizat Autodesk iar produsele sale rulează perfect peste mai mult de 60 de soluții CAD, precum și variante stand-alone în Microsoft Windows. Pentru mai multe informații despre Savoy Computering Services, vizitați www.savoy.co.uk.

AGA CAD Ltd, companie înființată în 1991 cu sediul central in Lituania, este cel mai mare furnizor de software CAD și management de date din Statele Baltice. AGA CAD este acreditat drept Autodesk Premier Solutions Provider, Autodesk Authorized Developer, Autodesk Authorized Training Center, Autodesk Authorized Certification Center și Autodesk Value Added Reseller. Pentru mai multe detalii, vizitați www.tools4revit.com.

Share