MILESTONE NUMEȘTE BOSCH PARTENERUL ANULUI 2016

MILESTONE NUMEȘTE BOSCH PARTENERUL ANULUI 2016

La simpozionul Milestone Integration Platform (MIPS) desfășurat în San Antonio, Texas, SUA, Milestone
Systems a n u m i t Bosch „Partenerul anului 2016 din America”. Parteneriatul de lungă durată dintre cele  două companii a rezultat într-o integrare și un suport armonioase pentru funcționalități avansate ale dispozitivelor video IP ale Bosch în cadrul VMS-ului XProtect și al rețelei de NVR-uri Milestone Husky. Iar parteneriatul continuă să creasca  p e măsură ce Milestone  oferă  cea mai largă gamă de integrare cu produsele Bosch de pe piața de securitate, scrie sourcesecurity.com.

„Bosch este un partener exemplar al Milestone în cadrul comunității platformei deschise pentru camere, arătând un efort concentrat de a creșete numărul de integrări cu VMS-ul Milestone, cu analiza video de la Bosch, control acces, detectarea intruziunilor și sisteme de administrare ale clădirilor – și în curând căutare judiciară,” a declarat Tim Palmquist, vicepreședinte al Milestone Systems în America. Palmquist laudă felul în care Bosch a lucrat pentru extinderea vânzărilor și informarea publicului despre soluțiile care operează cu platforma Milestone.

„Forța parteneriatului cu Milestone asigură o dezvoltare continuă pentru a aduce capacități de integrare suplimentare pentru clienții noștrii comuni,” a declarat Brad Eck, Manager pentru integrare – America de Nord, Bosch Security Systems, scrie securityinfowatch.com.
„Deoarece echipele noastre executive, de inginerie, de vânzări și marketinc continuă să colaboreze, oferim avantaje chiar mai mari partenerilor noștrii. Aceasta include deschiderea de noi oprtunități de vânzare pentru clienții noștrii prin asigurarea suportului de integrare pentru mai multe funcții și mai multe produse care oferă beneficii îmbunătățite pentru utilizatorii finali,” a mai declarat el.

Share