METAL SHOW & TIB se amână pentru 29 septembrie – 2 octombrie 2020

METAL SHOW & TIB 2020, expoziţia numărul 1 din România dedicată industriei pentru prelucrarea metalelor, tehnologii şi echipamente industriale, se amână pentru perioada 29 septembrie – 2 octombrie 2020.

Decizia a fost luată ca o măsură de protecţie necesară în urma reglementărilor actuale ale instituţiilor statului cu privire la pandemia de coronavirus (COVID-19) şi concomitent cu examinarea atentă şi evaluarea situaţiei actuale împreună cu o parte din expozanţii METAL SHOW  & TIB.

În ultimele două săptămâni, interdicțiile de călătorie din cauza preocupărilor legate de virus au afectat un număr mare de participanți, iar sănătatea şi siguranţa expozanţilor, a vizitatorilor şi a angajaţilor este o prioritate pentru noi toţi.

Apreciem răbdarea și sprijinul partenerilor în aceste momente dificile, fără precedent. Prin amânarea evenimentului, ne dorim să menținem calitatea cu care v-am obişnuit.

Prin urmare, schimbăm doar perioada de desfășurare a expoziției : noul interval va fi 29 septembrie – 2 octombrie 2020.  Rămâi conectat pe www.metalshow-tib.ro.

 

Share