MESSE FRANKFURT a organizat în China primele expoziții post-pandemie

SHOW MUST  GO ONE 

Ultimele luni au fost mai mult decât provocatoare pentru întreaga lume. Acum, însă, se simte apropierea unui final al acestei crize iar expozanții și vizitatorii din Shanghai se bucură de o reînnoire revigorantă a contactelor personale și de stimularea afacerilor printr-o bogăție de produse și inovații. Cu aplicarea unor concepte detaliate de igienă, târgurile concurente altă dată din Shanghai  intitulate Shanghai Intelligent Building Technology, Shanghai Smart Home Technology și Parking China și-au deschis porțile  reunite în metropola chineză între 2 și 4 septembrie. Aceste trei evenimente sunt primele târguri din Asia pentru tehnologii de construcții și vor fi bineprimite vizitatori în așa zisul Corona Year Zero.
Organizate ca un eveniment pe o platformă unică, cele trei târguri au reunit 25.837 de vizitatori și 208 de expozanți pe aproximativ 20.000 de metri pătrați de expoziție. Din punct de vedere tematic, târgurile au fost dominate de tehnologii care pot să aducă o contribuție majoră la depășirea pandemiei de coronavirus, de exemplu, IoT, inteligență artificială, BIG DATA, robotică, Smart Office, parcare inteligentă, siguranță și securitate la domiciliu, eficiență energetică, 5G, orașe inteligente și, în special tehnologii de încălzire, ventilație și aer condiționat.

Atât vizitatorii cât și expozanții au profitat de Shanghai Intelligent Building Technology, Shanghai Smart Home Technology și Parking China pentru a se bucura de beneficiile de neînlocuit ale întâlnirilor personale. Sursa: Messe Frankfurt Hong Kong Ltd.

Tendințele sectorului dominate de pandemie
„Deosebit de interesante în acest an au fost tendințele care au apărut în condițiile pandemiei. De exemplu, semnificația unor clădiri și birouri mai bine conectate au fost subliniate de un nou standard de lucru de acasă. În plus, oamenii își petrec mai mult timp în locuințe. Și acest lucru, la rândul său, a dus la o creștere a cererii de tehnologii inteligente care pot fi utilizate pentru îmbunătățirea vieții și a mediului de lucru ”, a raportat Lucia Wong, director general adjunct al Messe Frankfurt (HK) Ltd în Hong Kong.
Deoarece sectorul se schimbă rapid și trebuie să reacționeze la noi progrese și inovații, programul evenimentelor s-a dovedit a fi un instrument suplimentar important pentru, printre altele, descoperirea de noi oportunități printr–un schimbul interdisciplinar de informații. Unul dintre evenimentele remarcabile a fost un forum organizat de filiala Intelligent Branch of China Engineering & Consulting Association ce s-a concentrat pe provocări și oportunități cu care se confruntă industria construcțiilor inteligente în era post-pandemică.
Stagnarea nu este o alternativă
„Aceasta este o mare sursă de speranță”, a spus Wolfgang Marzin, președinte și CEO Messe Frankfurt, comentând siguranța și succesul înregistrate la încheierea evenimentelor. „Trebuie să învățăm să facem față situației și acum în special pentru a consolida târgurile comerciale pe care le-am construit împreună de-a lungul anilor. Alternativa ar fi stagnarea. Și asta nu ajută pe nimeni. Vrem să avansăm cu viteza potrivită – analizând, testând și modificând.”  Când menționează „modificarea”, Marzin se referă la introducerea târgurilor hibride. „Nimic nu poate înlocui întâlnirile personale. Mai mult, nimeni nu ne presează să facem o alegere. Deci, de ce să nu construiești aceste târguri bazate pe cele mai bune aspecte ale întâlnirilor fizice și ale caracteristicilor digitale, în interesul  tuturor celor interesați? ”
Feedback-ul expozantului
„Este foarte important că Shanghai Intelligent Building Technology a putut fi organizat conform planificării, deoarece au existat multe evenimente anulate în prima jumătate a acestui an. Am avut numeroși vizitatori la standurile expoziției încă din prima zi – un număr mult mai mult decât ne așteptam. Târgul a reușit să readucă sectorul construcțiilor inteligente împreună, permițându-ne să începem efectiv să facem afaceri din nou. ”declară Lydia Liu, Senior Business Manager, Luxdomo, China.
Feedbackul vizitatorilor comerciali
„Acesta este un eveniment extrem de profesionist și un număr mare furnizori de frunte  din  China sunt aici pentru a-și prezenta cele mai noi produse și tehnologii. Scopul meu este să plasez comenzi și, după un schimb pozitiv de  idei de afaceri, să colaborez cu expozanții pe care i-am întâlnit aici. Programul de evenimente mi-a oferit o varietate de idei, cum ar fi, pentru de exemplu, semnificația iluminatului oficial și a altor tendințe și subiecte interesante. ” Yin Shuo, Vice Director, General Manager Office, Tianjin Zhonghuan Semiconductor Co. Ltd, China Semiconductor Co. Ltd, China.
Messe Frankfurt organizează numeroase târguri pentru iluminat și servicii pentru clădiri sectoarele tehnologice din Asia, inclusiv Guangzhou Electrical Building Technology și  Guangzhou International Lighting Exhibition. Având ca eveniment central târgul bienal Light + Building din Frankfurt, târgurile Messe Frankfurt  din domeniul iluminatului și tehnologiei de construcții acoperă, de asemenea piețele din Argentina, India, Thailanda, Rusia și Emiratele Arabe Unite.
Următoarea ediție Light + Building va avea loc la Frankfurt pe Main între 13-18 martie 2022.
Messe Frankfurt este cel mai mare organizator de târguri comerciale, congrese și evenimente din lume, cu spațiu expozițional propriu. Cu cei 2.600 de angajați din 29 de locații, compania generează vânzări anuale de aproximativ 736 milioane EUR. Avem legături strânse cu sectoarele noastre industriale și servim interesele comerciale ale clienților în mod eficient în cadrul târgurilor și evenimentelor noastre, locațiilor și domeniilor de activitate Servicii. Unul dintre principalii USP ai grupului este sistemul vânzărilor globale strâns legate de rețea, care se extinde în întreaga lume. Gama noastră cuprinzătoare de servicii – ambele la fața locului și online – se asigură că clienții din întreaga lume se bucură în mod constant de înaltă calitate și flexibilitate la planificarea, organizarea și desfășurarea evenimentelor lor. Gama largă de servicii include închirierea terenurilor expoziționale, construcția și comercializarea târgurilor, personal și prestări de servicii de alimentație a oamenilor.  Cu sediul în Frankfurt pe Main, compania este deținută de orașul Frankfurt (60 la sută) și statul Hesse (40 la sută). Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul nostru web  : www.messefrankfurt.com
Press releases & images
www.light-building.com/press
Social media:
www.light-building.com/facebook
www.light-building.com/twitter
www.light-building.com/youtube
www.light-building.com/linkedin
www.instagram.com/building.technologies.messeffm

Comunicat de presă septembrie 2020

Share