Maximizați profitabilitatea cu MAXPRO® Cloud

Honeywell MAXPRO® Cloud este o soluție de securitate bazată pe cloud, proiectată pentru întreprinderile mici și mijlocii cu mai multe locații, care oferă securitate și siguranță cu o eficiență sporită, reducând în același timp costurile IT și investițiile în viitor. Soluția integrează detectarea intrușilor, controlul accesului și monitorizarea video cu circuit închis într-o platformă ușor de utilizat, ideală pentru a proteja obiectivele multiple a prestatorilor de comerț cu amănuntul, francizele, proprietățile comerciale și rezidențiale multi-chiriași, școlile sau infrastructura companiilor de utilități. Cu funcții precum gestionarea integrată a permisiunilor de armare, dezarmare si acces, raportarea automată și gestionarea de la distanță a ușilor și tiparelor de timp, sistemul nu este doar o soluție excelentă de securitate, ci și un instrument de afaceri puternic.

MAXPRO Cloud consolidează toate sursele de date ale sistemului de securitate (camere, senzori) într-o singură platformă, simplu de accesat, monitorizat şi administrat.

Dacă vindeţi sisteme de securitate şi supraveghere video, MAXPRO Cloud este un argument cu greutate, mai ales în discuţiile cu antreprenorii deschişi către tehnologie şi digitalizare sau care doresc să aibă control direct asupra sistemului.

Cum funcţionează MAXPRO Cloud?

MAXPRO Cloud este o platformă cloud versatilă bazată pe soluția Cloud a Microsoft Azure, care centralizează monitorizarea şi controlul sistemelor de securitate (vizualizare stream video live/playback, informare alarme de securitate, interacțiune în timp real) şi oferă facilităţi avansate de vizualizare, management şi analiză.

Portofoliul sistemelor de securitate Honeywell, conectabile la MAXPRO Cloud, este unul cuprinzător acoperind soluții de detecție efracție atât adresabile cât și convenționale, soluții de control acces cu cititoare atât adresabile cât și standard și soluții de supraveghere, atât digitale cât și analogice.

Prin urmare, poate funcţiona atât pentru locații noi cât şi pentru preluarea cu minim de efort a locațiilor mai vechi. Important de ştiut, MAXPRO Cloud creează o conexiune securizată între echipamente și cloud-ul Honeywell şi între cloud-ul Honeywell și aplicațiile web sau mobile, asigurând întreg traseul parcurs de informații.

Utilizarea platformei Honeywell nu implică instalare de aplicaţii şi nici servere dedicate, iar pentru noua gamă de echipamente, întreg procesul de configurare se face online. Utilizatorii au acces la înregistrări sau live-uri, de pe orice dispozitiv doresc, pot configura alerte şi evenimente multiple, pot exporta şi partaja date.

De asemenea, platforma oferă acces la un tablou de bord care integrează toate sistemele şi locaţiile şi centralizează informaţiile de interes pentru fiecare beneficiar. Sistemul emite automat alerte dacă apar disfuncționalități, atât la nivel de echipamente cât şi de conexiune la reţea și în funcție de specificul lor le poate direcționa fiecărui responsabil în parte, sub formă de notificări push sau emailuri.

Complementar, MAXPRO® Cloud permite actualizări automate de software/firmware şi management centralizat pentru întreg sistemul.

Funcționalităţi cheie 

  • Management simplificat şi monitorizare facilă pentru locaţii multiple
  • Acces centralizat şi securizat (HTTPS şi criptare 256 bit)
  • Gestiune de la distantă (lock/unlock, arm/disarm, actualizări firmware)
  • Tablou de bord centralizat
  • Accesibil de pe orice dispozitiv şi sistem de operare (Windows, MacOs, iOS, Android)

Ce beneficii generează?

Administrarea şi monitorizarea unui sistem de securitate distribuit în multiple locaţii nu este o sarcină uşoară. Consumă timp şi atenţie, mai ales în cazul companiilor care nu au personal dedicate.

 

Un avantaj important este şi accesul la consola de management şi la tablourile de bord, de oriunde şi oricând. Vizualizarea streaming-ului live sau a înregistrărilor este foarte facilă, iar alertele sunt identificate şi catalogate mai rapid. De asemenea, sistemul centralizează toate informațiile ceea ce elimină nevoia accesării separate a mai multor aplicaţii şi ferestre.

La reducerea costurilor de mentenanță, contribuie şi realizarea automată a update-urilor pentru oricare dintre dispozitivele înrolate. Complementar, platforma semnalizează imediat orice problemă sau disfuncționalitate în sistem, ceea ce reduce riscul apariției unor breşe. Toate acestea generează un nivel mai bun de securitate, o administrarea mai simplă şi costuri reduse.

MAXPRO® Cloud, oportunităţi de business

Platforma Honeywell răspunde nevoilor utilizatorilor care preferă un model de tip self-service, generând în același timp și noi oportunități de afaceri pentru organizația dvs.

Soluția a fost proiectată să elimine complexitatea tipică managementului sistemelor de securitate. Este complet scalabilă, simplificând adăugarea de noi locații, camere, detectoare etc.

Tot în baza MAXPRO Cloud, pot fi furnizate servicii suplimentare de gestionare și monitorizare de la distanță pentru clienții care nu au personalul necesar.

MAXPRO Cloud este mai mult decât un simplu sistem de securitate, este un instrument de afaceri dinamic care oferă informații utile pe care le puteți utiliza pentru a îmbunătăți serviciile și a reduce costurile.

Pentru a afla mai multe, contactați-ne la: www.maxprocloud.com/ee

Share