Mai multă siguranță a dulapurilor de distribuție cu întrerupătoare-separatoare P de la Eaton

Compania de management energetic Eaton oferă acum deja cunoscutele întrerupătoare-separatoare P1 și P3 cu clasa de protecție IP65 și ca versiuni cu tijă de prelungire metalică extensibilă pentru montarea în dulapurile de distribuție. Acum constructorii de mașini pot realiza decuplarea sarcinilor în gama de 25 până la 100 A în dulapurile de distribuție cu o adâncime de până la 600 mm, asigurând astfel protecția optimă a personalului și echipamentului.

p1-25_ea_svb

Portofoliul de produse include opțiuni diferite de întrerupătoare, mânere și tije, astfel încât sistemul corespunzător poate fi asamblat flexibil funcție de cerințe. Pachetele complete, disponibile cu conductoare neutre prefabricate și comutabile și contacte auxiliare, ajută utilizatorul să reducă costurile de comandă și instalare.

Mecanismul manual de operare al întrerupătoarelor-separatoare P funcționează în legătură directă cu contactele. Dispozitivele compacte și robuste sunt proiectate pentru utilizarea ca întrerupătoare principale cu sau fără opțiunea de oprire de urgență, ca întrerupătoare de pornire/oprire (on/off), precum și ca întrerupătoare de mentenanță, reparații sau siguranță. Acestea asigură un grad înalt de fiabilitate, o durată lungă de funcționare, precum și pierderi semnificativ mai mici de putere.

Pentru a le integra în instalație, utilizatorul poate fixa pur și simplu întrerupătoarele pe șinele de montare sau pe placa de montare. Tijele extensibile pentru acționare de pe ușa tabloului sunt disponibile pentru dulapurile de distribuție cu adâncimi de 400 mm și 600 mm. Prinderile pentru degetul mare și mânerele convenabile permit întrerupătorului blocarea pe poziția ‘on’, ca o caracteristică standard, blocând astfel deschiderea ușii când tabloul este sub tensiune. Mânerele blocabile ale întrerupătorului principal pot fi folosite pentru blocarea dulapului cu până la trei lacăte de 8 mm. Seria liniei K de prinderi pentru degetul mare și mânere permite blocarea ușii pe poziția ’off’, precum și cu două lacăte de 6 mm sau un lacăt cilindric. Eaton mai oferă un instrument opțional pentru utilizatori pentru deblocarea ușii pe poziția ’on’, de exemplu pentru identificarea problemelor fără izolarea sursei de alimentare la curent.

Pentru mai multe informații, accesați www.eaton.eu

Share