Fluke lanseaza Fluke Connect, o soluție ce stabilește noul standard în industrie!

Noul sistem Fluke Connect™ transferă datele măsurătorilor de la instrumentele de testare la telefoanele inteligente și cloud, îmbunătățind comunicarea, siguranța și productivitatea echipei de întreținere.

Cel mai mare sistem de instrumente de testare conectate din lume

Tehnicienii de întreținere iau decizii mai bune și mai rapide când beneficiază de acces de pe teren la evidențele de întreținere și când pot revizui măsurătorile în timp real cu membrii echipei și supervizorii. Cu toate acestea, înregistrările sunt păstrate în birou, iar membrii echipei sunt rareori în același loc în același timp. Sistemul Fluke Connect™ rezolvă aceste probleme, mărind în același timp siguranța tehnicienilor care lucrează cu echipamente sub tensiune.

Sistemul Fluke Connect permite tehnicienilor de întreținere să transmită wireless datele măsurătorilor de la instrumentele lor de testare la telefoanele inteligente, pentru stocare sigură în cloud și acces universal al echipei de pe teren. Peste 20 de instrumente Fluke se conectează wireless cu aplicația, inclusiv multimetre digitale, camere cu infraroșu, testere de izolare, multimetre de proces și modele specifice pentru măsurarea tensiunii, curentului și temperaturii.

fluke

Tehnicienii pot înregistra automat măsurătorile și imaginile în infraroșu prin AutoRecord™ în mediul de stocare Fluke Cloud™ din orice loc lucrează, fără a nota nimic. Orice membru al echipei cu un smart phone și aplicația poate vedea datele.

Colaborarea în cadrul echipei este facilitată prin intermediul apelurilor video ShareLive™, prin care tehnicienii pot partaja măsurătorile cu alți membri ai echipei în timp real, pot obține aprobări pentru reparații sau li se poate răspunde la întrebări fără a pleca de pe teren.

Aplicația Fluke Connect dispune de istoricul EquipmentLog™, care permite tehnicienilor să aloce măsurători la anumite echipamente, creând un istoric al datelor măsurătorilor de testare bazat pe cloud, pentru acces ușor în timpul depanării și întreținerii bazate pe fiabilitate. Iar TrendIt™ permite tehnicienilor să realizeze instantaneu grafice de date care ajută la identificarea tendințelor și să ia decizii informate. Mediul de stocare Fluke Cloud se bazează pe o securitate de ultimă generație, inclusiv acces sigur, supraveghere electronică, sisteme de control al accesului bazat pe mai mulți factori, firewall-uri încorporate și stocarea criptată a datelor. Aplicația Fluke Connect poate fi descărcată gratuit de pe Apple App Store și Google Play Store.

Pentru mai multe informații despre Fluke Connect, vizitați: www.flukeconnect.ro

Share