Light+Building și Intersec Building – Frankfurt pe Main, 8-13 martie, 2020

Liderii pieței mondiale se întâlnesc cu cererea globală pentru tehnologia de securitate în cadrul  Light+Building 2020.  Light+Building este mai important târg comercial de iluminat din lume pentru tehnologia serviciilor pentru clădiri . Următoarea ediție va avea loc la Frankfurt pe Main, între 8 și 13 martie 2020.

Instalațiile de securitate devin din ce în ce mai importante în întreaga lume. Pentru a atinge niveluri adecvate de securitate, indivizii, instituțiile și clădirile trebuie să adopte în mod constant noi standarde. Și în 2020, Light+Building  va face din „Securitatea Interconectată”  un punct central al târgului. Platforma Intersec,  ce include  un congres și un ghid  special va permite discuții, oferirea de informații și orientare.

Până ieri securitatea însemna uși din panouri groase, ferestre care pot fi blocate și seifuri cu pereți din oțel. Astăzi, aceste măsuri nu mai sunt suficiente. Astăzi nu numai lucrurile trebuie protejate ci și informații, elemente care nu mai sunt materiale. Rețelele și fluxurile de date sunt lucruri nemateriale, dar în multe cazuri, au o valoare inestimabilă. În special atunci când încercați să calculați costurile maxime ale pierderilor, devine clar că sistemele de securitate trebuie  să implice strategii pentru protejarea infrastructurilor digitale.

Infrastructura digitală depinde de măsurile de securitate interconectate. Cel mai important târg internațional pentru iluminat și tehnologie de servicii de construcție, dedică un ghid, promoții speciale și spațiu acestui  subiect. Sursa foto:Messe Frankfurt/Pietro Sutera

Protecția digitală, în plus, înseamnă mult mai mult decât siguranța și zerouri. Supravegherea, controlul accesului și protecția datelor sunt toate la fel de esențial. În special atunci când instalațiile tehnologice de securitate sunt legate intre ele si cu toata tehnologia serviciilor pentru constructii. Ca urmare, tehnologia electronică de securitate a devenit o parte integrantă componentă a „casei inteligente” și a „clădirii inteligente”.

„Sistemele de securitate conectate sunt o componentă integrală  a infrastructurii tehnice a clădirilor. „

Iris Jeglitza-Moshage, vicepreședinte senior la Messe Frankfurt

Cu cât sunt componentele sistemului de securitate mai interoperabile, cu atât sunt mai eficiente. Același lucru este valabil și pentru integrarea tehnologiei de securitate cu alte instalații tehnice ale construcției. Interfețe, standarde, planificarea și integrarea sunt, prin urmare, toți factori  cruciali. Experții în domeniu vor găsi un teren comun în acest domeniu, la cel mai mare târg comercial al lumii dedicat infrastructurii electrice a construcțiilor. Ca o preocupare centrală pentru sector și pentru utilizatori, „Connected Security-Securitatea Interconectată” va ocupa o poziție proeminentă în cadrul principalelor subiecte abordate la secțiunea „Interconectare„. Un ghid dedicat se va asigura că vizitatorii găsesc drumul către produse și servicii legate în mod specific de securitate. Acest ghid include nu numai o listă a tuturor furnizorilor de tehnologie de securitate, cu detalii unde se găsesc la târg, dar include și descrieri și calendarul evenimentelor și promoțiilor relevante. „Securitatea Interconectată  este o componentă integrală a infrastructurii tehnice a clădirilor. Și asta, este un motiv pentru care este inclusă în portofoliul de produse dintr-o gamă largă de produse ale expozantilor care se găsesc în toate zonele din Light+Building. În acelasi timp, vom concentra o gamă de produse de tehnologie de securitate, servicii și know-how în câteva puncte fierbinți „, spune Iris Jeglitza- Moshage, vicepreședinte senior la Messe Frankfurt.  Iată de exemplu, tema de interes special a „Iluminatului de urgență”  „din Hala  8.0 sau platforma internațională pentru tehnologia de securitate conectată  din Hala 9.1 – Hala Intersec. Ca parte a Light + Building, Intersec Building, liderii mondiali ai piaței de securitate, cum ar fi ABI-Sicherheitssysteme, ABUS, Gretsch-Unitas, Hikvision și Mobotix, voa elimina lacunele dintre cunoștințe și practică. În plus, vor fi multe exemple de tehnologie integrată de securitate în multe din celelalte săli ale hotelului Light + Building.
Combinația dintre cunoștințele teoretice și aplicațiile practice este o realitate vie la Light + Building. Acest lucru devine clar în segmentul produselor tehnologice de securitate, printre altele, și în platformele internaționale pentru tehnologia de securitate interconectate.   Intersec Building. Sursă foto: Messe Frankfurt / Jens Liebchen

Karsten Nölling, președinte al echipei de conducere la KIWI – un alt expozant al sistemelor tehnologice de securitate – subliniază semnificația segmentului de produse: „Când vine vorba de securitate conectată , suntem cu toții încă la început. Există o mulțime de sisteme bune, dar acestea au fost, în cea mai mare parte, concepute ca soluții izolate pentru aplicații individuale. Acestea includ  sistemele de alarmă la fel de mult ca și sisteme electronice de blocare. Vom vedea o creștere a interconectării sistemelor în acest domeniu în următorii câțiva ani – în special în situații care implică mai mulți furnizori. Intersec Building a indicat de la început  tendințele  pentru produsele și procesele interconectate și își extinde acum sistematic acoperirea. ” Conferința din Hala 9.1 acționează ca o interfață centrală pentru informarea legată  de acest grup de produse de interes special. Ea se va concentra pe tehnologia de securitate interconectată  în automatizarea clădirilor. La ISH 2019,  conferința Intersec, ajunsă deja la a patra ediție, a oferit două zile de conferinț și de prelegeri dale unor experți ca și discuții între profesioniști. În total, 320 de participanți din  proiectarea și instalarea sistemelor de securitate , ca și operatorii instalațiilor de securitate conectate, au profitat de oportunitatea de a aduna informații și de a discuta cu ceilalți profesioniști, inclusiv cu producători, dezvoltatori și cercetători.

+++ Light + Building 2020 , împreună cu Intersec Building, vor avea loc de la 8 – 13 martie 2020, la Frankfurt pe Main. +++

Press releases & images:
www.light-building.com/press
www.intersec-building.messefrankfurt.com/frankfurt/de/presse
On the internet:
Twitter: @IntersecFFM
www.light-building.com/facebook
www.light-building.com/twitter
www.light-building.com/youtube
www.light-building.com/linkedin

Informații de bază despre Messe Frankfurt Messe Frankfurt este cel mai mare organizator de târguri și expoziții, congrese și   evenimente din întreaga lume  cu spațiu propriu de expunere. Cu peste 2.500 de angajați în 30 de locații, compania generează vânzări anuale de aproximativ 718 milioane EUR. Avem relații strânse cu sectoarele noastre de interes și servim interesele de afaceri ale clienților noștri în mod eficient în cadrul târgurilor și evenimentelor noastre.

Una  dintre cele mai importante unități de business ale Grupului este rețeaua  mondială de vânzări. Gama noastră cuprinzătoare de servicii – atât la fața locului, cât și online – asigură   clienții din întreaga lume să se bucure de o înaltă calitate și o înaltă flexibilitate în planificarea, organizarea și desfășurarea evenimentelor. Gama largă de servicii include închirierea de terenuri de expoziții, construcții de standuri pentru târguri, marketing, servicii pentru personal și servicii  alimentare. Cu sediul în Frankfurt pe Main, compania este deținută de orașul Frankfurt (60%) și Landul  Hessen (40%). Pentru mai multe informații, vizitați site-ul nostru web: www.messefrankfurt.com


Share