Light+Building Frankfurt amânat pentru 27.09.2020- 2.10.2020

Având în vedere răspândirea tot mai mare a coronavirusului în Europa și după consultări intense, Messe Frankfurt a decis să amâne Light+Building din martie a.c. Cel mai important târg mondial pentru tehnologie de iluminat și servicii de construcții va avea loc acum la Frankfurt pe Main între 27 Septembrie- 2 Octombrie 2020. Partenerii cu care Messe Frankfurt cooperează în organizarea târgului internațional Light+Building, ZVEI și ZVEH, susțin această decizie.

Apariția neașteptată a Covid-19 în Italia de la sfârșitul săptămânii trecute a impus o nouă analiză a situației în strânsă cooperare cu autoritățile de sănătate publică din orașul Frankfurt. A fost solicitat un control de sănătate în mai multe etape pentru oaspeții din China, iar implementarea acestui proces ar fi fost extrem de dificilă pentru Messe Frankfurt. În plus, sunt aplicate tot mai multe restricții de călătorie, ceea ce face dificilă participarea la târg atât pentru vizitatori cât și pentru expozanți. Prin urmare, organizatorii au decis să amâne Light+Building, expoziție ce urma să se desfășoare în martie a.c. , decizie susținută de partenerii săi, Asociația Centrală a Industriei Electrice și Electronice din Germania (ZVEI) și Asociația Centrală a Electricienilor Germani (ZVEH). Cele mai importante asociații italiene susțin și ele această decizie. După Germania, cele mai mari grupuri de expozanți și vizitatori vin din China și Italia.

Light+Building Frankfurt este cel mai important loc de întâlnire mondial al sectorului ingineriei electrice și iluminatului clădirilor, fiind destinat arhitecților, industriei de profil din domeniul instalațiilor electrice  și de iluminat ca și celor din comerțul cu amănuntul și en-gros al instalațiilor electrice ca și pentru proiectanți. Fiind un forum de inovare și o piață interdisciplinară, care nu numai că facilitează activitățile de afaceri și stabilirea de contacte, Light + Building contribuie și la asigurarea unui viitor durabil al dezvoltării domeniului ingineriei electrice a clădirilor. Industria de profil are nevoie de această platformă de afaceri. În consecință, Messe Frankfurt dorește să se asigure că oportunitățile create de expoziție rămân disponibile tuturor participanților pe piață în sezonul curent. Prin urmare, Light + Building 2020 este amânată și va avea loc la Frankfurt am Main între 27 Septembrie- 2 Octombrie 2020.

Detalii la http://www.messefrankfurt.com

Share