Light + Building Digital Extension: noile caracteristici digitale ale Light+Building 2022

Cum vom trăi, munci și ne vom deplasa în viitor? Ce am învățat din experiențele recente și cum ne putem combina aceste lecții cu cunoștințe existente? În acest caz, inovația este cheia. Întâlnirile fizice sunt nucleul fiecărui târg. Astăzi, cu toate acestea, s-au făcut experiențe cu o mare varietate de evenimente digitale. Cum se vor dezvolta târgurile în viitor?
Light + Building ce se va desfășura în perioada 13-18 martie 2022 va combina cele mai bune elemente din ambele lumi: în mod natural, cel mai important târg mondial pentru tehnologia iluminatului și a serviciilor din clădiri va avea loc ca eveniment fizic la Centrul de expoziții și târg din Frankfurt. În același timp și pentru întreaga săptămână ce urmează, va fi posibil să vizitați acest loc de întâlnire pentru sectorul iluminatului și serviciilor pentru clădiri,  în mod digital. Din
În perioada 13-25 martie 2022, extensia digitală a  Light + Building va oferi noi oportunități pentru crearea de rețele, schimbul de cunoștințe și întâlniri. În acest timp, participanții vor
putea să facă noi contacte, să descopere produse inovatoare prin căutare asistată de AI, să facă programări pentru conferințe web, discuții și  contacte sau să participe la Programul și evenimentele complementare Light + Building transmise de expozanți.

„Începem cu un nou format și construim o punte între fizic și
lumea digitală. Întâlnirile personale sunt de o valoare inestimabilă și sunt inima afacerii noastre și vor continua să fie așa. Cu toate acestea, pentru a putea oferi acces pe piață tuturor celor interesați, caracteristicile digitale suplimentare sunt acum un aspect esențial al programului tuturor evenimentelor internaționale ”, explică Iris Jeglitza-Moshage, vice-președinte senior pentru târguri de tehnologie  al Messe Frankfurt. Cu noul format, Light + Building va face acest lucru care reunește astfel cererea și oferta peste toate granițele, continentele și fusurile orare, pentru beneficiul turor celor interesați, făcându-i independenți de orice restricții de călătorie .
Platforma digitală are trei aplicații principale pentru a se asigura că fiecare găsește ceea ce are caută: pe baza intereselor, domeniilor de expertiză și a limbajului, un sistem digital prin care potrivirea are loc între expozanți și participanți, între participanți ei înșiși și cu privire la programul evenimentelor.

Contorul digital pentru expozanți
Majoritatea companiilor au experiență în organizarea și desfășurarea unui târg comercial sau a  unei prezentări. Pentru mulți, însă, pregătirile implicate într-un eveniment fizic și digital sunt ceva nou. „O bună planificare și organizare stau la baza exploatării potențialul unui eveniment la maximum ”, spune Johannes Möller, director de management al mărcii Light + Building. Chiar înainte de începerea târgului, companiile își pot încărca și actualiza profilul digital, care este vizibil în contactorul Light + Building. Acolo, vizitatorii pot găsi, pentru de exemplu, profilul corporativ, detaliile de contact, profilurile contactelor companiei, produsele și prezentări. O perspectivă inițială asupra funcțiilor și oportunităților de contact oferite de Light + Building Digital Extension  este deja disponibilă în scurte videoclipuri de pe site-ul web al Light + Building.
clădirii la www.light-building.messefrankfurt.com.
Datorită caracteristicilor digitale, acoperirea Light + Building va crește semnificativ prin contacte suplimentare, mai multă internaționalitate și conținut durabil. Pe lângă întâlnirile de  la târgul din Frankfurt, pot fi generate noi clienți potențiali în întreaga lume. „Permițând participare online, oferim clienților noștri cel mai înalt grad de flexibilitate. Astfel, fiecare dintre ei pot decide individual când și unde comunică cu clienții. Acesta poate să fie la centrul de expoziții din Frankfurt sau, dacă structura echipei o permite, personalul poate răspunde întrebări de la sediul central sau chiar de acasă ”, explică Johannes Möller. Fiecare membru din personalul care este legat de profilul expozantului poate răspunde solicitărilor de contact în direct din online vizitatorii în timp ce un calendar comun vă ajută să planificați întâlnirile și să stabiliți în avans cine și când vor fi disponibili și în ce limbă. Expozanții au flexibilitate maximă atunci când vine vorba de alegerea dintre intervalele de timp oferite: pot opta pentru tot timpul paralel cu târgul și apoi digital; sau pot limita disponibilitatea contactelor la anumite ore sau zile. Opțional, aceștia pot comunica și prin intermediul platformei digitale după ce evenimentul fizic
de la Frankfurt și-a închis porțile. Un alt beneficiu este natura transparentă a platformei. În plus, este posibilă o analiză detaliată a vizitatorilor folosind datele generale ale corporației datorită captării digitale a contactelor. Astfel, expozanții își pot procesa contactele eficient după târg.

Networking  pentru vizitatori
Bineînțeles, vizitatorii pot comunica și între ei prin intermediul Light + Building Digital Extension. Meciurile de interes potențial sunt sugerate pe baza întrebărilor și comportamentul vizitatorilor și aceste potriviri pot fi folosite de vizitatori pentru a-și extinde rețelele. Este de asemenea, este posibil ca aceștia să ia contact direct unul cu celălalt. Astfel, în comun cu alte cunoscute platforme de afaceri, este posibil ca vizitatorii să facă schimb de idei și
informație.

Programul evenimentelor: transfer de cunoștințe non-stop
Indiferent dacă este în expoziția de la Frankfurt sau participă  digital la târg, se poate întâmpla ca cineva să rateze unul dintre evenimentele  din programul complementar. Și pentru astfel de cazuri există o soluție: programul de evenimente la Light + Building, precum și prezentările expozanților vor fi transmise în flux și toate contribuțiile puse la dispoziție ca videoclipuri la cerere, atât în ​​timpul cât și după Targul Light + Building .

Light + Building va avea loc în perioada 13-18 martie 2022.

Rețele sociale:
www.light-building.com/facebook
www.light-building.com/twitter
www.light-building.com/youtube
www.light-building.com/linkedin
www.instagram.com/building.technologies.messeffm

Share