Light + Building Autumn Edition, Frankfurt, 2-6 octombrie 2022

Light + Building Autumn Edition, va avea loc la Frankfurt am Main în perioada 2 – 6 octombrie 2022. Accentul se va pune pe soluții inteligente și conectate, tehnologii de viitor și tendințe actuale de design. Pentru prima dată, locul de întâlnire internațional reunește și toți participanții și în format digital. Creșterea numărului de expozanți subliniază răspunsul extrem de pozitiv la Light + Building Autumn Edition: peste 1.500 de expozanți din 46 de țări își vor prezenta inovațiile. Printre aceștia se numără numeroși lideri de piață care vor prezenta cele mai recente produse pentru lumea iluminatului, ingineriei electrice, automatizării caselor și a clădirilor și a tehnologiei de siguranță și securitate conectată.

Light + Building – Extensia digitală
La fața locului din Frankfurt dar și în spațiul digital: Light + Building 2022 , ediția clasică din Centrul Expozițional din Frankfurt, va fi completată de Light + Building Digital Extension. Așteptați cu nerăbdare o formă modernă, suplimentară de interacțiune cu clienții, partenerii și jurnaliștii. Aceasta este modalitatea perfectă de a completa succesul târgului  și de a combina cele mai bune elemente din ambele lumi, reală și digitală : schimburile  personale și expoziția de produse de la fața locului + prezentarea digitală și oportunități de networking = acoperire maximă!

Light + Building Digital Extension este acum deschisă pentru dvs. Puteți deja să vă mențineți profilul, să depuneți cereri pentru matchmaking, să aranjați întâlniri și multe altele. Light + Building Digital Extension va fi deschisă pînă pe 14 octombrie 2022.

Un număr de 5 firme din România vor expune la Light + Building Autumn Edition:

ELECTROMAX Petroșani Hala 4.1 Stand G43
BCV International Group București Hala 8.0 Stand B88
Braytron SRL București Hala 4.1 Stand A28
Elbi Electric & Lighting Bragadiru Hala 4.0 Stand A72
Flashnet SA Brașov Hala 8.0 Stand A80
Share