Light + Building 2024 – creștere puternică  înainte de deschidere

Comunicat de presă , Light+Building Frankfurt, 3 – 8 martie 2024

Cu doar câteva săptămâni până la deschiderea porților, Light + Building se poate lăuda cu încă o creștere a numărului de expozanți. Până în prezent, peste 2.130 de companii s-au înscris pentru a-și prezenta soluțiile  inovatoare la cel mai important târg mondial de iluminat și  de instalații electrice pentru  clădiri , ce se va desfășura la Frankfurt între 3 – 8 martie 2024.

La începutul lunii martie, Centrul de Târguri și Expoziții din Frankfurt va fi locul de întâlnire pentru sectoarele de iluminat și tehnologia serviciilor de construcții. Nivelul de internaționalitate în rândul celor peste 2.130 de expozanți a ajuns la 77 la sută. După Germania, majoritatea expozanților provin din Italia, China, Turcia, Spania, Polonia, Austria, Țările de Jos, Marea Britanie, Franța și Grecia. „Având doar câteva săptămâni până la deschiderea ușilor, putem raporta o creștere finală puternică, cu 130 de înregistrări de expozanți care au fost primite de la sfârșitul anului trecut. Acesta reprezintă un alt impuls pozitiv pentru etapele finale până la începerea târgului”, spune încântat Johannes Möller, Director, Light + Building.

Light + Building acoperă sectoare de la tehnologia de iluminat inteligentă până la tehnologia pentru locuințe și servicii de clădiri orientate spre viitor.

 Surse: Messe Frankfurt Exhibition GmbH

Motto-ul ediției din 2024 a acestui târg de inovație este „Be electrified”. Ca bază pentru o mai mare durabilitate și un sector de construcții rezistent la provocările din viitor, principalul târg internațional  de profil , pune accent pe electrificare. Acolo, industria își va prezenta tendințele din domeniul iluminatului, precum și inovațiile din domeniile ingineriei electrice, automatizării locuințelor și clădirilor și tehnologiei de siguranță și securitate conectate, unui public format din arhitecți, arhitecți de interior, designeri, planificatori, ingineri, artizani și comercianți.

Numeroase evenimente ce se vor desfășura în cadrul târgului, vor oferi inpirație și informații noi. La Design Plaza din Sala 3.1, totul se învârte în jurul iluminatului, arhitecturii și designului. În imediata apropiere tematică de automatizarea locuințelor și a clădirilor, precum și de inginerie electrică, Building Plaza din Sala 9.0, Forumul Tehnologic ZVEI din Sala 12.1 și ZVEH E-House din Sala 11.0 oferă o bună oportunitate pentru transferul de cunoștințe. Tururile ghidate pe subiecte selectate asigură orientarea în ciuda multitudinii de teme abordate de târg.

Informații despre toate evenimentele pot fi găsite în Calendarul evenimentelor Light + Building la

www.light-building.com/events

Light + Building – cel mai important târg din lume pentru iluminat și tehnologie pentru servicii de clădire. Următorul Light + Building își deschide porțile în perioada 3 – 8 martie 2024. www.light-building.messefrankfurt.com

Messe Frankfurt Exhibition GmbH Ludwig-Erhard-Anlage 1 60327 Frankfurt pe Main www.messefrankfurt.com

Share