LIGHT +BUILDING 2018 se extinde in domeniul securitatii cladirilor

Anul viitor, la Frankfurt pe Main, între 18-23 martie 2018 se va desfășura cel mai important târg din lume dedicat iluminatului și echipamentului electric din clădiri,  Light+Building,  ce va oferi ca de obicei o imagine clară a nivelului atins de ingineria electrică pentru cladiri și de asemenea vor fi prezentate tendințele de dezvoltare pe viitor ale domeniului.  În cadrul  Light + Building 2018, sub denumirea de  “SECURE! Connected Security in Buildings”,  se va  desfășura în hala 9.1. un eveniment special dedicat securității clădirilor, a cărui consultanță tehnică și management de proiect sunt asigurate de asigurate  de Canzler GmbH.

 

Ce este în spatele noii expoziții ?

O demonstrație live care prezintă o mare varietate de caracteristici ale tehnologiei securității într-un mediu real, cu utilizări comerciale tipice, în cadrul căruia vizitatorul poate experimenta sau simti aplicatii realiste, deoarece clădirile, finisajele interioare, tehnologia, utilizările și evenimentele sunt legate interactiv și într-un mod încrucișat și transversal.

 

Ce este deosebit la SECURE?

Tehnologia în general și tehnologia de Securitate inclusiv, sunt sisteme care tratează cu utilizatori sau evenimente. Componentele pentru acest scop (hardware, software, implementare, exploatare) nu  interesează prea mult utilizatorii sau investitorii. Numai atunci când sunt realizate în aplicații reale în mediul oferit de “SECURE! Connected Security in Buildings”, unde pot fi experimentate, aceste componente vor prinde viață și își vor arăta  utilitatea sau posibilitățile  integrale, conectate între ele.

 

Ce va fi prezentat în cele trei scenarii, hotel, birou și industrie?

Vor fi expuse aplicații tipice și de pionierat pentru aceste trei utilizări comerciale. Aceste trei scenarii au fost alese,  deoarece ele apar frecvent în clădiri noi, în conversia unora vechi  sau la reparații ale clădirilor existente.  Pe de altă parte, clădirile existente au necesități și cerințe foarte diferite. Împreună cu aplicațiile tipice de securitate, această combinație produce, de asemenea, beneficii suplimentare legate de securitate.

 

Ce beneficii pot fi obținute dintr-o vizită la spectacolul special?

Experiența dobândită de către vizitatori în cadrul “SECURE! Connected Security in Buildings” oferă informații în  beneficiul proiectelor lor și în găsirea de suport pentru luarea din viitor ale acestora. Inginerii prezenți la spectacol  vor fi disponibili pentru întrebări, discuții, sugestii și crearea de legături reciproce. Vor fi furnizate legături suplimentare cu expozanții  responsabili pentru realizarea evenimentului.

 

Cum a fost create expoziția SECURE ! ?

După ideea inițială apărută cu un an și jumătate în urmă, Canzler a dezvoltat conceptul global împreună cu Messe Frankfurt și cu expozanții la Târgul de la Frankfurt, la începutul etapei de planificare. Expozanții participanți – acum există mai mult de 40 – contribuie  cu elemente ale cunoștințelor lor de specialitate pentru planificarea generală și coordonarea oferită de Canzler.

 

Informații de bază despre Light + Building

Light + Building, cel mai mare târg din lume pentru iluminat și tehnologia clădirilor, își deschide porțile în Frankfurt pe Main, între 18 și 23 martie 2018. Vor expune circa 2.600 de firme ce vor prezenta cele mai recente tehnologii de iluminat, tehnologie electrică pentru toate tipurile de clădiri și produse de automatizare pe piața mondială. Fiind un târg dedicat inovației, Light + Building aduce împreună toate sistemele de control al energiei electrice, promovează planificarea integrată a clădirilor cu un spectru de produse de neegalat atât pe orizontală și pe verticală.

În prezent, familia de evenimente Light + Building numără douăsprezece târguri la nivel mondial – în Argentina, China, India, Rusia și Emiratele Arabe Unite. Informații despre mărci pot fi găsite la www.light-building.com/brand.

 

 

Share