Legrand lansează pe piața din România noua gamă Valena Life

Legrand lansează pe piața din România noua gamă Valena Life

 

 

 

Legrand, specialistul global în infrastructuri electrice și digitale, anunță lansarea gamei de aparataj de câmp Valena Life.

România este una dintre primele țări din Europa în care Legrand prezintă noua gamă, fiind o piață strategică la nivelul Grupului.

Noua gamă Valena Life beneficiază de cunoștințele acumulate la nivel global de către Legrand și oferă astfel soluții din ce în ce mai performante pentru segmentele rezidențial și terțiar:  o gamă completă de întrerupătoare și prize, precum și soluții multimedia și alte dispozitive pentru un control inteligent al spațiului.

„Pentru români, Legrand este deja un sinonim pentru calitate în materie de produse electrice, iar obiectivul nostru este să depășim în permanență așteptările. Lansarea gamei Valena Life impune un nou standard: mecanismul inovator, designul modern și cele peste 150 de funcțiuni reprezintă beneficii importante atât pentru instalator, cât și pentru consumatorul final, care este invitat să își exprime stilul personal și să se bucure totodată de soluții moderne care acum îi sunt la îndemână“, a declarat Călin Pașcalău, Director General Legrand România.

MECANISM INOVATOR

Mecanismul inovator Valena In’Matic este cel mai performant mecanism din clasa sa și succesorul renumitului mecanism Pro21, care a revoluționat piața de aparataj de câmp. In’Matic este sigur, fiabil și performant, mulțumită bornelor automate, sistemului de gheare cu dinți dubli, protecției pentru copii integrate în mecanism și suportului izolat care îmbină rezistența metalului cu protecția oferită de plastic împotriva șocurilor electrice. În plus, elementele inovatoare asigură reducerea timpului de montaj cu până la 50%.

FUNCȚIUNI INOVATOARE

Valena Life oferă consumatorilor români un set de produse complet, cu soluții de actualitate, în ton cu tendințele globale de ultimă oră: funcțiuni inovatoare cum sunt priza mixtă, formată din priză simplă și încărcător USB, care poate înlocui o priză tradițională fără a schimba cablarea și doza; întrerupătoare pentru economie de energie; ramă pentru 2 prize duble instalate multi-post; modul bluetooth ce poate fi conectat la sistemul de difuziune sonoră pentru redarea muzicii direct de pe smartphone/ tabletă/mp4.

Noua gamă include de asemenea prize duble USB și numeroase soluții multimedia, soluții pentru spațiile de birouri, soluții de administrare a încălzirii și control radio, prin care consumatorii pot controla wireless iluminatul și storurile atât din casă, cât și de la distanță cu ajutorul aplicației pentru dispozitivele cu iOS și Android.

DESIGN MODERN

Puritatea conceptului combină excelent elementele de design, care, pe cât sunt de simple, pe atât sunt de transformatoare. Curbele discrete ale întrerupătorului și delicatețea liniilor definesc suplețea produsului și creează impresia că plutește lângă perete. Identitatea Valena Life constă, mai presus de toate, în detaliile sale. Cele 16 finisaje disponibile pentru ramă și cele 3 finisaje disponibile pentru placa mecanismului sunt inspirate de tendințele actuale, invitând utilizatorii să-și decoreze casa în stilul care îi reprezintă: de la cele clasice, contemporane până la cele îndrăznețe și expresive.

Dezvoltarea noii platforme Valena a reprezentat o prioritate strategică pentru Grupul Legrand și a presupus peste 85.000 ore de cercetare și crearea a peste 2500 de produse.

Despre Legrand

Legrand este  specialistul global în infrastructuri electrice și digitale. Soluțiile sale complete pentru clădiri rezidențiale, comerciale, de birouri, învățământ, data center, spitale și alte centre de sănătate, hoteluri și construcții industriale îl fac un etalon în domeniu pentru utilizatorii din întreaga lume. Inovația, care include lansarea constantă de produse cu valoare adăugată, precum și achizițiile, sunt cei mai importanți factori cărora li se datorează creșterea companiei.

Cu reprezentanțe în mai bine de 70 țări, Legrand își distribuie produsele în peste 180 țări din lumea întreagă. Mai mult decât atât, compania de origine franceză realizează două treimi din cifra sa de afaceri datorită unor produse care sunt pe locul I sau II, în materie de vânzări, în țări de pe tot Globul.

Legrand a raportat vânzări de aproximativ 4,5 miliarde de euro în 2014. Compania este listată la Bursa NYSE Euronext și este o componentă a indicilor bursieri CAC40, FTSE4Good, MSCI World, Corporate Oekom Rating și DJSI.

În România, compania Legrand este prezentă de peste 10 ani, timp în care a comercializat, prin intermediul distribuitorilor săi, cele mai variate și inovatoare produse din domeniul electric sub următoarele mărci: Legrand, Bticino, Cablofil, Zucchini, Alpes Technologies, Vantage, NuVo și Sarlam.

www.legrand.ro

Share