KABELMAT și ROBOTEC SYSTEMS, parte a grupului HELUKABEL

Compania KABELMAT – Producător și furnizor de sisteme de înfășurare, derulare, măsurare și manipulare a cablurilor și conductorilor

KABELMAT este parte a grupului HELUKABEL GmbH și este unul dintre liderii pieței în domeniul tehnologiei de înfășurare, derulare, măsurare și stocare pentru industria de cabluri și conductori. Înființată în anul 1963, KABELMAT produce aproape toate dispozitivele și mașinile pentru prelucrarea și manipularea cablurilor și conductorilor, prin tehnologii avansate de infășurare și derulare a cablurilor, atât pe linii automatizate, cât și cu dispozitive manuale.

Dispozitive manuale

Cele mai uzuale și ușor de utilizat sunt dispozitivele manuale, printre acestea se fac remarcate urmatoarele produse :

MESSROL 450/670/1000

 

 

Acționare manuală, ideală pentru ambalarea cablurilor stocate sub formă de colaci (inele).

 

RINGO 500, RINGFIX, SPULFIX

 

Derulatoare pentru cabluri ușoare

 

TROMCAR

 

Cărucioare de transport, utilizate adesea în transportul tamburilor cât și în derularea acestora.

 

TROMTRAK

Bază mobilă pentru derularea cablurilor de pe tambur. Cel mai adesea este utilizat ca și stand la unitățile de producție.

 

TROMBOI 500/800/1400

Suport de depozitare pentru derularea cablului de pe tambur. Este disponibil în trei variante:

– TROMBOI  500 – pentru tamburi cu diametru de 150-700 mm și o greutate maximă de până la 140 kg

– TROMBOI  800 – pentru tamburi cu diametrul de 400-1000 mm și greutatea maximă de până la 500 kg

– TROMBOI1400 – pentru tamburi cu diametrul de 500-1800 mm și greutatea maximă de până la 1500 kg

TROMBOI 7-10/9-14/2003

 

Stand de depozitare pentru derularea cablurilor de pe tambur.Aceasta versiune permite derularea cablurilor, ocupând în acelaș timp mai puțin spațiu fiind ușor de transportat în diverse zone de lucru.

 

TISCHROL

Standuri fixe cu posibilitatea reglării individuale a axei sau a dispozitivului de prindere a cablurilor. Îndeplinesc rolul de rulare – derulare a cablurilor, de pe colac pe tambur sau invers.

Dispozitive automatizate

Tăierea, măsurarea și înfășurarea eficientă și rentabilă a cablurilor și conductorilor, necesită mașini performante, dar ușor de utilizat.
Cerința de bază a funcționării dizpozitivelor automatizate, o reprezintă supravegherea constantă a acestora în timpul funcționării, de către personalul calificat.
Mai jos vă prezentam o parte din cele mai uzuale dispozitive automatizate KABELMAT:

AUTOCUT

Acest dispozitiv permite măsurarea și tăierea cablului la anumite lungimi predefinite.

 

MOTROL® 500/800/800 Easy/1000 AUF

Această soluție permite crearea de colaci, precum și infășurarea pe tamburi de la 500 mm până la 1000 mm și o greutate maximă de 350 kg.

 

PORTROL

Soluție completă pentru manipularea, infășurarea, ambalarea si etichetarea cablurilor pe tamburi.

SPULFIX 480

Face parte din familia de dispozitive PORTROL, dedicată în general bobinelor din plastic. Aici, produsele realizate cel mai des sunt cablurile cu diametrul mic și flexibilitate ridicată. De exemplu, conductorii de tip H05V-K, FLRY etc.

 

TROMTRAK 1600/TROMROL 2500

Construcție solidă cu bază mobilă durabilă, oferă automatizarea manipularii cablurilor de pe tamburi cu un diametru de la 1600 mm până la 2500 mm și o greutate brută de la 3000 kg până la 5000 kg.

 

UMROL 1000/1400/1600/2200

 

Sistem automatizat, complet sincronizat cu sistemul ERP. Valorile din denumirea tipului de dispozitiv (1000/1400/1600/2200) indică diametrul maxim suportat al tamburului.Aceasta soluție permite manipularea rapidă a firelor pe tambur.

În plus, față de sistemele dedicate manipularii si a stocarii cablurilor, oferim și sisteme de măsurare independente oricărei aplicație a materialului măsurat, o condiție necesară aici fiind dimensiunea (forma) produsului și a proprietăților acestuia (inclusiv temperatura) în timpul procesului de măsurare.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați site-ul: www.kabelmat.de

Compania ROBOTEC SYSTEMS – Soluții robotizate complete

Robotec Systems GmbH, cu sediul central în Duisburg, a evoluat de la fondarea sa din aprilie 1998 în una dintre cele mai importante companii din Europa când vine vorba de sisteme de fixare cabluri și sisteme de control, măsurare cum ar fi furtunurile de aer și apă.

Sisteme de conducte R-TecBox – Soluția noastră pentru roboți auto :

R-TECBOX

 

R-TecBox, Robotec Systems a reușit să creeze un nou sistem de ghidare optim pentru roboți industriali.

Sistem de conducte, ghidaj cu arc – Soluția noastră pentru roboți de serie mică și roboți speciali

Sistemul nostru de ghidaj permite montarea și înlocuirea rapidă a pieselor.Pachetele noastre sunt simplificate și ideale pentru spațiile limitate. Tubul ondulat este instalat aproape de robot de la prima până la ultima axă. Dacă sunt necesare modificări ulterioare, sistemul poate fi reajustat pur și simplu. Toate aplicațiile standard și multe soluții speciale au fost realizate cu succes cu acest sistem de-a lungul anilor.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați site-ul: www.robotec-systems.de

HELUKABEL ROMÂNIA rămâne cu aceeași abordare deschisă și orientată către nevoile partenerilor de afaceri, oferind produse inovatoare de ultimă generație, propune soluții complexe și răspunsuri prompte, se focuseaza pe rapiditatea livrărilor catre clienți, pune la dispoziție training-uri și prezentări de calitate și promite o comunicare și o relaționare deschisă și transparentă cu partenerii de afaceri.

Vă rugăm să contactați specialiștii noștri pe adresa de email office@helukabel.ro, aceștia fiind pregătiți să satisfacă cerințele dumneavoastră atât din punct de vedere tehnic cât și comercial:

HELUKABEL ROMÂNIA SRL, Șos. de Centură, nr.1D / 077040 Com.Chiajna, Jud.Ilfov / România, TEL: +40.310.69.90.85 Fax: +40.310.69.92.11

 Inside Sales Specialist -Cotoară Gabriel,

Share