INOVAȚIE. NOUTATE. EXCLUSIVITATE” – WORKSHOP-UL PROMELEK XXI LA IEAS 2018

Compania Promelek XXI activează pe piața instalațiilor electrice de peste douăzeci și unu de ani și este unic distribuitor în România al câtorva branduri exclusive: BAKS, DIETZEL,PCE și TEM.

În acest an la IEAS, Promelek va prezenta workshop-ul „Inovație. Noutate. Exclusivitate”.

Speaker-ul evenimentului, dl. Remus Hațegan ne-a dezvăluit câteva repere despre eveniment:

„Prezentare se va axa  în special pe produsele și soluțiile noi și inovatoare propuse de partenerii noștri.  Aceste noutăți vin să aducă un plus pe piața instalațiilor electrice și să contribuie la dezvoltarea acesteia. Vom încerca pe lângă prezentare să familiarizăm invitații cu produse ale acestor producători. În acest sens vom aduce și câteva mostre pentru vizualizare și testare.”

Workshop-ul va avea loc în a doua zi a expoziției IEAS 2018 – miercuri, 19 septembrie 2018, între orele 14.00 – 16.00, la Palatul Parlamentului – Sala Nicolae Bălcescu.

Ce interesați pot confirma participarea prin înscriere online la IEAS 2018 și bifarea evenimentului Workshop Promelek. Click

http://www.ieas.ro/noutati/inovatie-noutate-exclusivitate-workshop-ul-promelek-xxi-la-ieas-2018/

pentru înscriere.

Despre IEAS:

Organizat anual în luna septembrie la Palatul Parlamentului, International Electric & Automation Showconstituie singurul eveniment tehnic din România ce reunește concomitent companii din industriile energiei, echipamentelor electrice și automatizărilor. IEAS beneficiază de 3.600 mp suprafață expozițională, peste 3.000 de experți și vizitatori specializați și companii expozante din peste 8 țări, printre care se numără Olanda, Danemarca, Germania, Italia, Polonia și Cehia.

 

Share