IMPLEMENTAREA SOLUȚIEI  HONEYWELL PENTRU CONTROLUL ACCESULUI ÎNTR-UN TRIUNGHI DE ÎNCREDERE

Studiu de caz pentru controlul accesului

Iată cum un lider global de bunuri ambalate a folosit audituri interne de securitate și software-ul Honeywell Pro-Watch® în peste 300 de locații.

PREZENTARE GENERALĂ

PepsiCo a selectat soluția integrată de gestionare a securității Pro-Watch de la Honeywell pentru a ajuta la îndeplinirea cerințelor sale stricte de conformitate, pentru a reduce costul total de proprietate și pentru a oferi flexibilitate și scalabilitate superioare.

NECESITATEA

Echipa de securitate PepsiCo sprijină peste 300 de locații care includ Pepsi®, Frito-Lay®, Quaker Oats® și alte mărci cunoscute, precum și cei peste 100.000 de oameni ce deservesc aceste mărci. Acestea sunt în mare parte facilități de depozitare, cu produse care au termen de valabilitate, ceea ce face securitatea deosebit de critică.

În situația sfârșitul brusc a vieții software-ului de control accesului folosit și întreruperea suportului pentru produsul existent, echipa PepsiCo a trebuit să găsească un înlocuitor într-un mod rapid și eficient .

Chiar dacă s-au făcut promisiuni oferind o cale de migrare către un nou produs, echipa PepsiCo a contactat integratorii săi și a început încă un audit intern al locațiilor , în condițiile în care desfășura în mod continuu din 11 septembrie 2011, audituri pentru a implementa o standardizare. Acel audit și procesul amplu de revizuire au concluzionat că software-ul de control al accesului Pro-Watch® de la Honeywell, este standardul necesar și fundația suportului de care dl. Reed avea nevoie.

SOLUȚIA

„Vreau să fac afaceri cu oameni care doresc să facă afaceri cu noi”, a declarat Jeffrey Reed, manager global însărcinat cu aplicațiile de securitate PepsiCo. „La evenimentele de evaluare a devenit foarte clar cine sunt acei oameni. Vedeți, nu este vorba doar de software. Adică, trebuie să fie scalabil și flexibil. În procesul nostru extins de revizuire, am constatat că Pro-Watch avea ceea ce căutăm în ceea ce privește funcțiile: capabilități de raportare personalizate și posibilitatea de personalizare a badge-urilor , inclusă în soluție. În plus, interfața bazată pe web a făcut implementarea atât de ușoară”.

Dincolo de caracteristicile produsului, Honeywell a lucrat cu integratorul său, Structure Works și ceilalți integratori ai PepsiCo, pentru a ajuta la securizarea informațiilor și la coordonarea cu clientul pentru a oferi asistență în timp real, atât în ​​timpul procesului de selecție cât și după.

„Asistența este adevărata afacere a Honeywell.” adaugă Reed: „În orice migrare, există o mulțime de variabile din care multe pot merge prost. De aceea, există o responsabilitate enormă între vânzător, producător și utilizatorul final. Și sincer vorbind, nu am avut nici un eșec semnificativ în cei trei ani de migrare la Pro-Watch, ceea ce nu se poate spune despre software-ul anterior.”

BENEFICIILE

„Interacțiunea cu software-ul de control access a devenit ceva obișnuit”, a explicat Reed. „Aveți nevoie într-adevăr de o evaluare adecvată pentru a face diferența între ele. Luând în considerare toate aspectele, diferențierea se va face întotdeauna când vine vorba de service și asistență. Nu am vrut să continuăm să eliminăm și să înlocuim”.

Software-ul Honeywell Pro-Watch a fost selectat deoarece ajută companii precum PepsiCo să îndeplinească cele mai stricte cerințe de conformitate, reduce costul total de proprietate și oferă flexibilitate și scalabilitate superioare.

Foarte important, Honeywell   susține calitatea implementărilor prin colaborarea cu integratorii  ce trec continuuprintr-un proces de certificare extins și riguros. „Suntem capabili să valorificăm hardware-ul existent pe măsură ce sistemul s-a extins”, a adăugat Michael Villano de la Structure Works, un integrator de sisteme din New York și unul dintre cei trei integratori Platinum Honeywell ce susțin acum PepsiCo. „Scalabilitatea este cheia, aici, pentru ceea ce făcea PepsiCo în facilitățile lor.”

Software-ul Pro-Watch permite, de asemenea, companiei să ofere managementul  sistemului de securitate de la distanță pentru badge-uri, raportare și monitorizarea alarmelor și a evenimentelor. În plus, soluția Pro-Watch permite folosirea mai multor tipuri de cititoare.

„Îmi place hardware-ul la care se conectează aceste cititoare de carduri”, a spus Karen Hudgins, Global Security Application Engineer (Inginer pe Aplicații Globale de Securitate) la PepsiCo, care a lucrat în parteneriat cu Reed pentru a implementa Pro-Watch. „În plus, este un software pentru Windows. Ce bine este asta!” O caracteristică majoră a Pro-Watch care a fost atractivă pentru echipa de securitate PepsiCo a fost extinderea sa cu funcționalități pe care le putem implementa după cum este necesar, cum ar fi Logical Device Exceptions (Excepții Dispozitivelor Logice).

O caracteristică unică a Pro-Watch este data de Logical Device Exceptions (Excepțiile Dispozitivelor Logice), care introduce capabilitatea de a gestiona nivelul de acces pe baza rolurilor individuale din cadrul unei organizații.

Cu funcționalitatea Logical Device Exceptions (Excepțiile Dispozitivelor Logice), software-ul permite administratorului să acorde, să revoce, sau să șteargă accesul cardului la Logical Devices (Dispozitive Logice), – orice dispozitiv de intrare, cum ar fi un cititor de carduri sau un dispozitiv de ieșire precum o ușă. Practic dispozitivele cu care interacționează persoanele. Acest lucru economisește timp, deoarece ofițerul de securitate poate căuta un dispozitiv logic oriunde în orice locație, poate genera o listă de persoane asociate cu acel dispozitiv și poate ajusta nivelele de acces (privilegiile) ale unui utilizator prin selectare și clic. Reed, în calitate de autor și manager al standardelor de inginerie de securitate la PepsiCo, și-a transformat operațiunea în centrul de excelență pentru securitate.

În concluzie, el vă va spune: „Niciun software nu poate prezice evenimente. Chiar ai nevoie de oameni care să reacționeze rapid, eficient.” De aceea, cea mai mare problemă pe care Pro-Watch a rezolvat-o pentru PepsiCo a fost predictibilitatea serviciului.

După cum notează Reed, „Serviciul este întotdeauna problema. Vreau să știu că produsul poate fi instalat și este instalat. Și că funcționează și va continua să funcționeze și să nu fie scos din uz brusc. Integratorii noștri, Honeywell și echipa noastră internă au creat un „triunghi de încredere” și au fost toți parte integrantă a implementării cu succes a Pro-Watch.

 

Two detectives checking surveillance camera records after crime, investigation

Businesswoman holding a digital tablet in front of office window. 

Pentru informații suplimentare accesați hwll.co/securityuk

Share