HIMOINSA: Soluții eficiente de leasing  în producerea locală de energie

Vizitați-ne la BAUMA, cel mai mare târg din lume pentru echipamente de construcții (sala A6- Stand 308)!

Piața de leasing evoluează spre noi cerințe, eficiența  generării de energie și un control sporit al emisiilor fiind liniile directoare de acțiune ale acestui sector. HIMOINSA a dezvoltat modele inovatoare pentru a continua să fie punctul de referință în soluțiile de producere locală a energiei electrice  pentru companiile de leasing. Aceste produse dezvoltate pentru leasing vor fi expuse la BAUMA, cel mai mare târg comercial pentru echipamente de construcții din lume, care va avea loc la München în perioada 8 – 14 aprilie. (Hala A6 – standul 308 | suport extern 56A.2)

Angajamentul companiei HIMOINSA este de a proiecta  generatoare mai silențioase, mai curate și mai ușor de utilizat. De aceea, HIMOINSA, producător de generatoare pe gaz oferă noi game de generatoare, cum ar fi generatoarele S5 Range – Stage V, gama Silent Plus, gama de generatoare pe gaz, pentru leasing, pentru a continua pe calea reducerii emisiilor de particule și NOx.

GENERATOARE S5 cu motoare STAGE V

Seturile de generatoare trebuie să respecte obligațiile de mediu, cum ar fi reglementările UE privind emisiile STAGE V.  Noua serie  de generatoare S5 cu motoare STAGE V, încorporează toate caracteristicile de design și inovare care o fac unul dintre produsele cele mai avansate din punct de vedere tehnologic și competitive din piața europeană de închiriere.

Modelele echipate cu motoare Yanmar, FPT și Scania încorporează „un baldachin” atent conceput pentru a găzdui noul sistem post-tratament al gazelor de ardere, precum și instalația electrică și panouri de control noi, mai eficiente și mai sigure”, spune Guillermo Elum, director EMEA la HIMOINSA . El adaugă că, între 2019 și 2021, piața europeană va trece printr-o perioadă de tranziție și că firmele de leasing vor avea nevoie de timp pentru a-și adapta flotele la noul regulament.

În această perioadă de tranziție, HIMOINSA va continua să ofere generatoare de motoare  STAGE IIIA pentru o perioadă de până la 24 de luni de la intrarea în vigoare a noii reglementări.

Generatoarele pe gaze pentru închiriere, produc  emisii reduse și  au aceeași certificare Stage V ca omoloagele lor de la  STAGE V  cu motoare diesel, datorită utilizării combustibililor ecologici care reprezintă o opțiune din ce în ce mai interesantă pentru companiile de leasing.

Manuel Aguilera, manager de produs de gaz la HIMOINSA, consideră că „generatoarele  pe gaze sunt o soluție pentru companiile de leasing care caută generatoare mai silențioase și mai curate. Unul dintre punctele cheie  îl reprezintă cheltuielile de exploatare și, într-adevăr,  generatoarele pe gaze naturale garantează cel mai redus OPEX datorită faptului că intervalele de întreținere sunt mai lungi „.

Vizitatorii BAUMA vor avea ocazia să descopere HRGO 40 GPL; un set de generatoare  pentru  leasing alimentat de gaz petrolier lichefiat (LPG), care furnizează o putere fiabilă de 37 kVA. Varianta sa de leasing  cu  încuiere, stochează GPL pentru mai mult de 35 de ore de funcționare continuă (70% PRP) fără realimentare. Aceste generatoare pot fi de asemenea conectate la un rezervor extern pentru a prelungi timpul de funcționare cât timp doriți.

Rezervoarele integrate sunt certificate pentru vehiculele GPL, ceea ce le face o opțiune versatilă pentru sectorul de închiriere, unde există o mare cerere pentru echipamente mobile care sunt ușor de transportat și pot fi alimentate cu carburant la o pompă de GPL la o stație de service. În acest moment, „HIMOINSA este singurul producător de generatoare de gaze care produce generatoare de gaz cu rezervoare integrate pentru GPL”, adaugă Aguilera.

SUBSTAȚIE TRANSFORMER

Stația de transformare HRS-3150 D5 / 6 este o stație de transformare portabilă, într-un container ușor de transportat de 10 picioare, care permite conectarea simultană la rețea a două generatoare în parallel,  capabile să ofere până la 3150 kVA . O versiune cu container  de 20 picioare (HRS-6300 D5 / 6) este de asemenea disponibilă, cu performanțe identice, care face posibilă conectarea în același timp a patru generatoare, cuo putere de până la 6.300 kVA. Stațiile de transformare garantează o eficiență de 98,5% și o pierdere minimă de putere garantată.

GENERATOR SILENT PLUS

HIMOINSA va expune  modelul HRFW 200 S + la BAUMA; generatoare mai silențioase care asigură o putere de 200 kVA. Dispune de un rezervor de combustibil cu o capacitate de aproape 1000 litri, care garantează un timp de funcționare prelungit pentru sectorul de închiriere. Destinate pentru a lucra în locații cu restricții acustice mai mari, aceste dispozitive Silent Plus au fost proiectate cu sistem de evacuare cu două canale, izolație de primă clasă, izolație cu panou de control și un nivel ridicat de izolare fonică.

Lămpi de iluminat

Turnurile de iluminat compacte, autonome și rezistente, cum ar fi APOLO COMPACT HEAVY DUTY, cu spoturi LED și suporți pentru stabilizare  extensibili, oferă până la 191.820 lumeni  cu consum redus de combustibil; 0.8L / H sau autonomie de 125 de ore. Pentru mai mult de 5 ele zile lucrează fără realimentare.

Despre HIMOINSA

HIMOINSA este o companie globală care proiectează, produce și distribuie echipamente de generare a energiei electrice, la nivel mondial. Compania oferă incomparabile aplicații și know-how de inginerie, design excelent și capabilități de servicii.

Gama de produse pe care le oferă   include  generatoare pe motorină și gaz, panouri de comandă și sisteme de conectare în paralel pentru alimentarea de urgență în regim de așteptare, de primă sursă de putere , de putere de vârf și de putere distribuită. De asemenea, dezvoltă generatoare de energie hibride pentru sectorul telecomunicațiilor și fabrică turnuri de iluminat pentru piețele de închirieri și construcții.

Compania are 8 fabrici de producție situate în China, India, Spania, Franța, Brazilia, Statele Unite și Argentina. Aceste facilități productive sunt robotizate și echipate cu cele mai recente tehnici de producție.    HIMOINSA are 11 filiale în întreaga lume, situate în Germania, Marea Britanie, Portugalia, Polonia, Singapore, Panama, Republica Dominicană, Argentina, Angola, Emiratele Arabe Unite și Africa de Sud. Datorită prezenței internaționale puternice a companiei, HIMOINSA operează pe toate cele cinci continente și are o rețea globală de distribuție. Compania oferă o gamă largă de cursuri specializate de instruire la centrele sale regionale de instruire, care asigură profesionalismul rețelei sale de distribuție, oferind servicii și suport oriunde în lume.

Share