HANNOVER MESSE 2022 reprogramat pentru 30 mai–2 iunie

HANNOVER MESSE 2022 a fost reprogramat pentru începutul lunii iunie a.c. Datorită situației actuale din jurul Covid, Deutsche Messe AG va organiza cel mai important târg mondial de tehnologie industrială în perioada 30 mai – 2 iunie. Noua dată oferă expozanților și vizitatorilor securitatea planificării.

 Hanovra. Deutsche Messe AG, în strânsă cooperare cu consiliul consultativ al expozanților HANNOVER MESSE și asociațiile partenere VDMA (Asociația Germană de Inginerie Mecanică și Instalații) și ZVEI (Asociația Centrală de Inginerie Electrică și Industrie Digitală din Germania), a reprogramat HANNOVER MESSE 2022 pentru 30 mai – 2 iunie. Expoziția era planificată să se desfășoare inițial în aprilie anul acesta.

 „Datorită incidenței continue ridicate a infecției cu coronavirus din Germania și din multe țări învecinate, am decis împreună cu expozanții noștri să reprogramăm HANNOVER MESSE. Anul trecut a demonstrat că lunile de vară sunt cele mai bune pentru evenimente majore din timpul acestei pandemii. Momentan nu putem prezice dacă situația Covid se va îmbunătăți până în aprilie, așa că noua dată oferă clienților noștri cea mai mare siguranță posibilă pentru planificare, astfel încât să își poată prezenta inovațiile la cel mai important târg industrial din lume”, a spus dr. Jochen Köckler, CEO al Deutsche Messe AG.

 La începutul lunii iunie 2022, HANNOVER MESSE va fi primul eveniment industrial major din lume. Accentul său pe digitalizare și durabilitate va stimula abordări inovatoare și eficiente ale producției  industrial și protecției climei. Expoziția din acest an se desfășoară pe durata a doar patru zile, datorită calendarului complet de evenimente al Centrului Expozițional din Hanovra din iunie. În 2023, HANNOVER MESSE își va relua programul normal de cinci zile în aprilie.

 „Este corect să amânăm HANNOVER MESSE pentru o dată ulterioară și să permitem creșterea ratei de vaccinare, ceea ce este în interesul expozanților și al vizitatorilor târgului. Data ulterioară crește, de asemenea, probabilitatea unei audiențe mai mari atât la nivel național, cât și la nivel internațional, ceea ce aduce beneficii tuturor. Sectorul ingineriei mecanice și a instalațiilor industriale se va prezenta la Hanovra ca un facilitator tehnologic al protecției climei și al digitalizării, precum și ca furnizor și utilizator de tehnologie de ultimă oră pentru producție conectată în rețea și inteligentă”, spune directorul general VDMA Thilo Brodtmann.

 „HANNOVER MESSE este cea mai importantă vitrină industrială din lume pentru companiile noastre, așa că noua dată este corectă având în vedere circumstanțele actuale. Suntem convinși că în vară vom ajunge la un public mai larg interesat de Industria 4.0 și de contribuția acestuia la sustenabilitate. Cu inovațiile noastre în automatizare, digitalizare, electrificare și eficiență energetică, industria electrică și digitală ghidează tranziția industrială către o economie circulară neutră din punct de vedere climatic. Dorim să arătăm unui public cât mai larg cum poate arăta această cale, pentru că nu putem depăși această provocare decât dacă lucrăm împreună. HANNOVER MESSE oferă cadrul perfect pentru acest lucru”, spune Wolfgang Weber, Președintele Consiliului de Administrație ZVEI.

 Despre HANNOVER MESSE

HANNOVER MESSE este cel mai important târg de tehnologie industrială din lume. Tema principală „Transformare industrială” reunește categoriile de expoziție „Automatizare, mișcare și acționări”, „Ecosisteme digitale”, „Soluții energetice”, „Logistică”, „Piese și soluții proiectate”, „Afaceri și piețe globale” și „Hub viitor”. ». Subiectele principale includ platforme digitale, Industrie 4.0, securitate IT, producție neutră în CO2, inteligență artificială, construcții ușoare și logistică 4.0. Conferințele și forumurile completează programul. Următoarea ediție are loc în perioada 30 mai – 2 iunie 2022 la Hanovra, Germania. Portugalia este țara parteneră în 2022.

 19 ianuarie 2022 – Comunicat de presa HANNOVER MESSE

www.hannovermesse.de/en

 

Share