GENERI s.r.o la IEAS 2017

Prezența companiei GENERI s.r.o. din Republica Cehă în premieră la IEAS nu putea trece neobservată. Leaderul echipamentelor electrice ATEX din Republica Cehă a fost reprezentat la București de însuși creatorul și proprietarul companiei, dl. ing. Zdenek Kinst, prezență binecunoscută la nivel mondial al domeniului, cu aproape patruzeci de ani de experiență în proiectarea, fabricarea și comerializarea soluțiilor respective.

GENERI s.r.o. a fost creată în 1993 la Sumperk, în NE Republicii Cehe, unde își desfășoară și în prezent activitatea.
GENERI s.r.o produce sau echipează tablouri de distribuție, dulapuri de comandă, doze de joncțiune, sisteme de încălzire (degivrare) a traseelor, cutii de protecție și încălzitoare electrice pentru instrumentație și comercializează toată gama echipamentelor ATEX reprezentative.
Catalogul GENERI prezintă pe larg toate aceste echipamente, dar GENERI poate realiza și soluții personalizate pentru clienți, fiind unul dintre cei mai ingenioși și flexibili fabricanți europeni pe acest segment, oferind soluția tehnică optimă.
Toate produsele oferite de GENERI s.r.o. sunt certificate pentru Uniunea Europeană și comunitatea Statelor Independente, dar, la cerere, există posibilitatea de a certifica anumite produse și în alte țări. Cu o lungă experiență în exportul în întreaga lume a propriilor soluții inovante, GENERI s.r.o dorește să integreze și România în această rețea.

Partenerul în România al Generi s.r.o. este firma Elva Serv srl (tel:0723954263).

 

Share