ELKO anunță extinderea certificărilor Cisco pentru echipamentele APC by Schneider Electric din oferta sa

București, 07.01.2019

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunță că rack-urile din seria APC NetShelter SX și soluțiile Micro Data Center furnizate de Schneider Electric au obținut certificarea Cisco UCS pentru pre-asamblare și livrare.

Lider în soluții de management al alimentării cu energie, Schneider Electric a obținut certificarea Cisco Unified Computing System (UCS) pentru pre-asamblare si livrare, pentru toate rack-urile APC NetShelter SX cu tehnologie Shock Packaging și pentru echipamentele Micro Data Center Xpress SX 24U și 42U. Astfel, compania a obținut extinderea acestei certificări de la un singur format standard la o întreagă gamă de produse, oferind clienților și partenerilor mai multă flexibilitate în alegerea unor soluții și echipamente eficiente.

Seria de produse NetShelter SX include 13 modele preconfigurate cu elemente de ambalare și livrare Shock Packaging, plus mii de opțiuni de personalizare ce permit configurarea pentru procese dedicate, precum Micro Data Center Xpress SX 24U și 42U, care sunt prevăzute cu toate elementele de infrastructură fizica APC by Schneider Electric. De acum, toate aceste produse sunt certificate la nivel mondial pentru a fi livrate cu pachete pre-integrate cu servere Cisco UCS. Prin introducerea acestor certificări, echipamentele APC oferă partenerilor și clienților garanția unei compatibilități pre-testate și demonstrate, punându-le totodată la dispoziție mai multe opțiuni pentru flexibilitate extinsă cu costuri reduse.

Această certificare este esențială pentru clienții noștri, deoarece furnizează garanția că produsele noastre pot fi furnizate cu echipament preinstalat în valoare chiar și de milioane de dolari”, a spus Dave Johnson, EVP, Divizia IT, la Schneider Electric. “Schneider Electric menține o alianță strânsă cu Cisco, oferind împreună clienților soluții integrate de cea mai bună calitate, ce constituie pietrele de temelie pentru infrastructura edge”, a continuat acesta.

Cisco UCS este lider în infrastructură convergentă și reprezintă punctul de plecare pentru NetApp FlexPod, Dell|EMC VBLOCK, IBM VersaStack, Pure Storage FlashStack și Microsoft Azure Stack, alături de soluția hiper-convergentă Cisco HyperFlex. Datorită certificării, toate aceste infrastructuri convergente pot fi livrate în rack-urile APC NetShelter SX prevăzute cu Shock Packaging. Ca urmare, partenerii și integratorii de sisteme obțin beneficii multiple, economising atât timp, cât și spațiu, nemaifiind nevoiți să despacheteze, instaleze și configureze toate echipamentele pe parcursul procesului de integrare.

Pentru a oferi cel mai înalt nivel de siguranță la transport, produsele APC NetShelter SX cu Shock Packaging au fost supuse unor proceduri de testare riguroase, ce depășesc standardul International Safe Transit Association 3E. Astfel, Schneider Electric a investit puternic în testare și analiză pentru a măsura forțele la care este supus echipamentul și abilitatea NetShelter de a le prelua, obținând astfel caracteristicile unei livrări în siguranță deplină, ce i-au adus certificarea Cisco.

APC by Schneider a fost compania perfectă pentru încheierea unui parteneriat în spațiul soluțiilor Micro Data Center”, a spus Dan Hanson, Senior Director, UCS Product Management la Cisco. “Prin alianța noastră, ne întărim eforturile de a livra cele mai bune soluții Edge și IoT din lume, caracterizate prin flexibilitate, rezistență și viteză de instalare”, a continuat acesta.

Share