Două zile pline la Târgul virtual EPLAN

Târgul virtual EPLAN își deschide porțile digitale în acest an pentru a șasea oară și timp de două zile la rând pentru prima oară. Vizitatorii se pot aștepta la o serie largă de teme, care acoperă ingineria profesională și procesele complete, integrate. Discuțiile live pentru membrii de conducere corporativă, practicile optime pentru clienți și o nouă zonă pentru parteneri le oferă participanților inspirație constructivă. Transmisiile pe internet pe anumite teme și pentru anumite țări, precum și demonstrațiile software ale noilor soluții de pe platforma EPLAN sunt puncte de atracție care oferă perspective pentru dezvoltări viitoare, inclusiv contextele cloud.

EPLAN Virtual Fair.jpg: Târgul virtual global EPLAN are loc pentru a șasea oară pe 28–29 aprilie 2021.
(Fotografie din 2020)

La doar două săptămâni după târgul digital Hanover Messe, va fi timpul: EPLAN va deschide porțile către cel mai mare eveniment digital al anului. Târgul virtual EPLAN, cu un format cunoscut la nivel global, având loc pentru a șasea oară consecutiv, vă așteaptă cu un design nou și clar și cu numeroase extinderi pe anumite teme, atât pentru management, cât și pentru utilizatori. «După succesul din ultimii ani, extindem Târgul virtual EPLAN pentru a acoperi două zile întregi pe diferite fusuri orare,» spune Haluk Menderes, director executiv al EPLAN Software & Service. Motivul pentru această extindere este simplu: sunt mult mai multe teme de acoperit și interesul vizitatorilor este în creștere. Cu o creștere de aproape 20 la sută a participanților din peste 70 de țări în 2020, importanța acestui eveniment virtual major este clară.

Haluk Menderes.jpg: «După succesul din ultimii ani, extindem Târgul virtual EPLAN pentru a acoperi două zile întregi pe diferite fusuri orare,» spune Haluk Menderes, director executiv al EPLAN Software & Service.

Management și utilizatori: programul potrivit pentru toată lumea
Discuțiile pentru conducerea de vârf la nivel de management despre ecosistemul automatizării industriale, potențialul de găsit în construcția de panouri industriale și subiectul ingineriei dus-întors sunt doar câtevadintre numeroasele teme acoperite pe tot parcursul programului conferinței, cu multiple fațete. Anul acesta, temele respective sunt suplimentate cu noi discuții live pentru managementul industrial, inclusiv în domeniul construcției auto, energetic, de automatizare a clădirilor, maritim și al industriei de procesare.

Vor fi șase demonstrații live diferite în fiecare zi pe teme software și diferiți experți vor oferi informații practice despre inovațiile platformei EPLAN. Oportunitățile oferite de noile servicii cloud ca parte din EPLAN ePulse fac, de asemenea, parte din program, ca și eficiența potențială a ingineriei dulapurilor de control și a sistemelor de comutare. Nu în ultimul rând, vom avea parte și de distracție, cu diverse jocuri online în cadrul cărora participanții vor putea concura (virtual) unii cu ceilalți, premiile incluzând trei sesiuni de instruire online de actualizare pentru platforma EPLAN.

Leadership-Talks.jpg: Discuțiile pentru membrii de conducere la nivel de management sunt suplimentate cu noi discuții live pentru managementul industrial. (Fotografie din 2020)

Partenerii au parte de propria prezență de data aceasta
Există o zonă comunitară nou creată, care le oferă tuturor companiilor care participă la EPLAN Partner Network posibilitatea de a participa cu propria prezență «online». Este configurată ca un mic târg comercial în cadrul Târgului virtual. Numeroasele oportunități de conectare profesională sunt un alt motiv pentru participarea vizitatorilor din toată lumea: un chat live, care include de data aceasta un chat video 1:1, oferă tuturor celor interesați șansa de a discuta probleme din domeniu și de a schimba idei dincolo de granițe naționale, într-un spațiu virtual. Cei interesați se pot înregistra gratuit la: https://www.EPLAN-software.com/virtual-fair/

Eplan Software & Service
EPLAN furnizează soluții software și de servicii în domeniile ingineriei electrice, automatizării și mecatronicii. Compania dezvoltă una dintre soluțiile software de proiectare de vârf pe plan mondial pentru constructorii de  mașini și de tablouri. De asemenea, EPLAN este partenerul ideal pentru optimizarea proceselor de inginerie solicitante. Atât interfețele standard, cât și cele personalizate cu sistemele ERP și PLM/PDM asigură uniformitatea datelor de-a lungul întregului lanț valoric. Colaborarea cu EPLAN înseamnă comunicare fără limite în întregul spectru al disciplinelor de inginerie. Indiferent dacă este vorba despre întreprinderi mari sau mici: Clienții își pot pune în practică experiența în mod mai eficient. EPLAN dorește să se dezvolte alături de clienții și de partenerii săi și stimulează integrarea și automatizarea în domeniul ingineriei. La nivel mondial, EPLAN are peste 58.000 de clienți. Accentul se pune pe «ingineria eficientă».
Compania EPLAN a fost fondată în 1984 și face parte din Friedhelm Loh Group, condus de proprietar. Friedhelm Loh Group activează în toată lumea cu 12 unități de producție și 96 de filiale internaționale. În total, grupul are 12.100 de angajați și a avut venituri de circa 2,6 miliarde € în 2019. Pentru a 12-a oară succesiv, această companie familială a câștigat premiul «Cel mai bun angajator din Germania» în 2020. În plus, Friedhelm Loh Group a fost recunoscut drept «Cel mai bun formator profesional», conform unui studiu desfășurat de Deutschland Test și Focus Money.
Pentru mai multe informații, vizitați: www.eplan.de și www.friedhelm-loh-group.com

 

Share