Deschiderea oficială a Centrului de Excelență Lapp Group în Universitatea Politehnica din București

Lapp Group a lansat pe data de 14.09.2016 cel de-al 7-lea Centru de Excelență

Centrul de Excelență a fost inaugurat în cadrul Facultății de Inginerie Electrică, Universitatea Politehnica din București, sub deviza “Viitorul este în mâinile tale!” și își propune să-i familiarizeze pe studenți cu modul de lucru, cu procesele și cu echipamentele care se regăsesc în mediul industrial.

Susținut de Lapp Holding AG, în colaborare cu Universitatea Politehnica din București, dar și cu firme renumite din domeniul industrial precum: EPLAN, Rittal, Bosch Rexroth, East Electric, Vergokan,  Ssi Scafer, Centrul de Excelență își dorește să devină o piatră de temelie în cadrul procesului de învățământ, la fel ca și în cazul celorlalte Centre de Excelență Lapp din: India, Rusia, Thailanda, Singapore și Statele Unite ale Americii.

Invitații au fost găzduiți de către Andreas Lapp, Președinte al Lapp Group Holding AG și Consul de Onoare al Republicii India pentru Statele Federale Germane din Baden-Württemberg și Rhineland-Palatinate. “Am venit special pentru inaugurarea acestui centru de excelență, care pentru noi reprezintă un proiect de viitor. În România, nivelul de aspirație către o educație excelentă este formidabil, ceea ce mă încântă și îmi sporește încrederea în reușita acestui proiect. Cu siguranță, centrul de excelență va constitui un real punct de sprijin pentru studenții români, care au acum șansa de a se familiariza cu produsele, învățând de la cei mai buni”, a declarat acesta.

“Entuziasmul și încrederea în acest proiect sunt nemărginite. Credem cu tărie că prin acest proiect vom reuși să susținem dezvoltarea economiei românești, cu precădere sectorul industrial, prin pregătirea temeinică a studenților interesați de acest domeniu”, a declarat Dan Ionaș, Director de Vânzări și Marketing, Lapp Kabel România.

Pe parcursul evenimentului, studenții, precum și o parte dintre clienții Lapp Kabel România s-au familiarizat cu cele 10 stații de lucru, unde au fost prezentate cele mai noi soluții integrate pentru cabluri și tehnologie de conectare.

Despre Lapp Group

Cu sediul central în Stuttgart, Germania, Lapp Group este furnizor lider de soluții integrate și produse recunoscute în domeniul cablurilor și tehnologiei de conectare. Portofoliul Grupului include cabluri standard și foarte flexibile, conectori industriali, soluții personalizate, tehnologie de automatizare și soluții de cablare a roboților industriali pentru fabricile viitorului, precum și accesorii tehnice. Piața principală a Grupului o reprezintă mașinăriile industriale și sectorul energetic.

În prezent, compania numără 3300 de angajați la nivel mondial, 17 unități de producție, 39 de filiale și 100 parteneri distribuitori.

Share