Cutii de distribuție pasivă

Cutii de distribuție pasivă

Conectarea clasică a cablurilor și a firelor la tablourile electrice ce deservesc instalațiile industriale este un proces consumator de timp și cu mare potențial de generare a erorilor la instalare. Cutiile de distribuție pasivă de la MURR Elektronik asigură o soluție mult mai convenabilă pentru conectarea senzorilor și actuatorilor la tablourile electrice. MURR asigură o gamă variată de cutii de distribuție, acestea determinând instalarea optimă pentru orice aplicație, fiind soluții economice, sigure și care economisesc spațiul.

Soluții economice!

Instalările ce apelează la cutiile de distribuție pasivă pot fi configurate rapid. Componentele modulare permit schim­barea rapidă și convenabilă ce economisește timp și conduce la scăderea costurilor.

Soluții sigure!

Conexiunile pretestate și practice previn apariția de erori de instalare. LED-urile integrate facilitează diagnoza rapidă a stării senzorilor și actuatorilor conectați. Clasele de pro­tecție pentru cutiile de distribuție sunt IP65 și IP67, în funcție de versiune.

Economie de spațiu!

Mai puține reglete în tablou, mai puține sisteme de introducere cabluri și mai puține cutii de distribuție în câmp reprezintă soluții oferite de cutiile de distribuție pasivă de la MURR care economisesc spațiu și oferă opțiuni de montare flexibilă.

Exact 12 – Eficient, Compatibil, Etanș

Exact 12 asigură suport pentru operații de cablare de bază eficiente din punct de vedere al costurilor. În gamă sunt disponibile diverse versiuni: două tipuri de cabluri din punct de vedere al calității, patru lungimi diferite ale cablurilor, versiuni cu capace turnate sau conectabile pentru orice fel de combinații la care vă puteți gândi.

Capacele sunt proiectate pentru cablările din câmp și sunt disponibile în versiuni cu terminale cu șurub sau cu terminale cu clemă cu arc. Astfel, puteți conecta alte cabluri într-o manieră facilă și mai ales ieftină.

Exact 12 este un sistem modular, cutiile de distribuție putând fi separate pentru ca mașinile industriale să poată fi transportate pentru relocări sau reinstalări. Acest lucru economisește timp. Componentele pot fi comandate separat sau ca set.

Cutiile de distribuție pasivă Exact 12 sunt în special pretabile pentru aplicații din domeniul manipulării mate­rialelor, a tehnologiilor de asamblare, ingineria de testare precum și în robotică.

Carcasa este realizată din poliuretan transparent și este foarte rezistentă la șocuri și la vibrații.

Avantajele folosirii Exact12

• lungimi standard ale cablurilor: 3m, 5m, 10m, 15m;

• carcasă complet turnată;

• cabluri din PUR/PVC sau PUR (fără halogen);

• rezistență mare la șocuri și vi­brații;

• versiune cu capac cu cabluri de maxim 50m lungime;

• în capac este posibilă separarea de potențial;

• versiuni cu capac precablat sau cu capac simplu;

• versiuni cu LED sau fără LED de indicare optică;

• LED-ul codat pe culori (galben-pin4, alb-pin2, verde-alimentare).

Share