TRIDONIC: Controlul iluminatului prin modul wireless dimabil integrat direct în driver

Tridonic a echipat noile sale drivere pentru LED din seria premium (PRE) cu modulul basicDIM Wireless. Sistemul de control al iluminatului wireless este rapid, convenabil, oferă economie de spațiu, fără a fi nevoie de alte cablaje suplimentare.
Noile drivere LED din seria Premium (PRE) cu un modul basicDIM wireless integrat, utilizează tehnologia Bluetooth pentru a realiza comunicații wireless cu până la 127 de dispozitive dintr-o rețea. Nu mai este nevoie de un modul separat pentru a controla corpurile de iluminat wireless. Tot ceea ce este necesar pentru fiecare corp de iluminat este un driver în care modulul basicDIM Wireless este deja integrat. Corpurile de iluminat echipate în acest mod pot fi controlate, alocate grupurilor de corpuri de ilu –
minat și sunt dimate între 1 și 100%, toate prin Bluetooth.
Este, de asemenea, posibilă configurarea unor scenarii de iluminat sau, cu ajutorul unor drivere adecvate, crearea de aplicații cu Tunable White. Curenții de ieșire pot fi setați cu ușurință prin conectorul I-SELECT 2.
Se oferă 3 versiuni de drivere combinate cu controlere wireless, pentru corpuri de iluminat cu diverse întrebuințări:
• Controlerul de curent continuu SC PRE basicDIM Wireless are 4 modele, cu puteri variind de la 10 W la 45 W (150 mA – 1.400 mA). Acestea sunt potrivite pentru instalarea cu corpurile de iluminat sau pentru instalarea în drivere separate, cu (opțional) clampare de cablu, de exemplu, îm preună cu modulele LED SLE, CLE sau DLE. În funcție de model, puterea de ieșire este de 10 W, 17 W, 25 W sau 45 W.
• De asemenea, disponibil în patru modele, de la 35 W la 150 W, este driverul LED PRE(CV) de 24 V, basicDIM Wireless, cu tensiune constantă, în formă miniaturală, cu clampare de cablu. Ele sunt compatibile, de exemplu, cu modulele LLE FLEX. În funcție de model, puterea de ieșire este de 35 W, 60 W, 100 W sau 150 W.
• Driverul Tunable White PRE (TW) LC 38W 2 CH DT8 basicDIM Wireless este un driver cu două canale separate, cu o putere de ieșire de 38 W.

Aplicație pentru controlul iluminatului

Noile drivere PRE vor avea un beneficiu deosebit pentru operatorii de birouri, cabinete medicale și magazine care caută o modalitate rapidă și convenabilă de a-și moderniza iluminatul fără a instala cablaje noi. Acestea vor avea apoi un sistem puternic de management al luminii, care poate fi ușor controlat prin Bluetooth. Pentru o ușurință în utilizare, există aplicația gratuită App4remote BT și interfața opțională de utilizator.

Share