TRIDONIC: Controlul iluminatului prin modul wireless dimabil integrat direct în driver

Comunicat de presă, Dornbirn, 9 ianuarie 2019.

Tridonic a echipat noile sale drivere pentru LED din seria premium (PRE) cu modulul  basicDIM Wireless. Sistemul de control al iluminatului wireless este rapid, convenabil, oferă economie de spațiu, fără a fi nevoie de alte cablaje suplimentare.

Noile drivere LED din seria Premium (PRE) cu un modul basicDIM wireless integrat, utilizează tehnologia Bluetooth pentru a realiza comunicații  wireless cu până la 127 de dispozitive dintr-o rețea. Nu mai este nevoie de un modul separat pentru a controla corpurile de iluminat wireless. Tot ceea ce este necesar pentru fiecare corp de iluminat este un driver în care modulul basicDIM Wireless este deja integrat. Corpurile de iluminat echipate în acest mod pot fi controlate, alocate grupurilor de corpuri de iluminat și sunt dimate  între 1 și 100%, toate prin Bluetooth. Este, de asemenea, posibilă configurarea unor scenarii de iluminat sau, cu ajutorul unor drivere adecvate, crearea de aplicații cu lumină albă reglabile. Curenții de ieșire pot fi setați cu ușurință prin conectorul I-SELECT 2.

 Se oferă 3 versiuni de drivere combinate cu controlere wireless, pentru corpuri de iluminat diferite:

Sunt disponibile trei versiuni ale acestui driver  care acoperă o gamă largă de tipuri de corpuri de iluminat.

  • Controlerul de curent continuu DCIM (CC) are 4 modele, cu puteri variind de la 10 W la 45 W (150 mA – 1.400 mA). Acestea sunt potrivite pentru instalarea cu corpurile de iluminat sau pentru instalarea ca drivere separate, cu cu oprire opțională a tensiunii de exemplu împreună cu modulele LED  SLE, CLE sau DLE. În funcție de model, puterea de ieșire este de 10 W, 17 W, 25 W sau 45 W.
  • De asemenea, disponibil în patru modele, de la 35 W la 150 W, este driverul LED PRE(CV) de 24 V,wireless,  cu tensiune constantă, în formă miniaturală, cu întrerupere totală de tensiune. Ele sunt compatibile, de exemplu, cu modulele LLE FLEX. În funcție de model, puterea de ieșire este de 35 W, 60 W, 100 W sau 150 W.
  • Driverul tuning White PRE (TW) LC 38W 2 CH DT8 driverul basicDIM Wireless este un driver separat cu două canale, cu o putere de ieșire de 38 W.

Aplicație pentru controlul iluminării

Noile drivere PRE vor avea un beneficiu deosebit pentru operatorii de birouri, practici de asistență medicală și magazine care caută o modalitate rapidă și convenabilă de a-și moderniza iluminatul fără a instala cablaje noi. Acestea vor avea apoi un sistem puternic de management al luminii, care poate fi ușor controlat prin Bluetooth. Pentru o ușurință în utilizare, există aplicația gratuită App 4remote BT și interfața opțională de utilizator.

  

Share