CONSOLIGHT și ALPHA ESS EUROPE împreună pentru un viitor “verde”

ALPHA ESS EUROPE acum în România. Doar prin parteneriatul cu CONSOLIGHT.

La CONSOLIGHT, în fiecare zi, ne dedicăm mediului înconjurător prin dezvoltarea surselor regenerabile de energie și soluțiilor „verzi” pe care le oferim clienților noștri.

Astfel, a luat naștere parteneriatul CONSOLIGHT – ALPHA ESS prin care oferim soluții complete de stocare a energiei. CONSOLIGHT își propune să vină în întâmpinarea clienților cu un portofoliu și mai mare de produse, dar și cu soluții complete care să răspundă nevoilor tot mai mari din industria energiei regenerabile.

Alpha ESS este lider global în soluții de stocare a energiei, fiind specializat în aplicații rezidențiale și comerciale, dar și în cele industriale. Cu peste 10 filiale care oferă servicii locale și cu peste 60.000 de sisteme care funcționează activ în peste 70 de țări, Alpha ESS permite astfel milioanelor de oameni să trăiască cu energie fiabilă, accesibilă și curată.

Sistem de stocare a energiei pentru zona Rezidențială

Un sistem rezidențial de stocare a energiei este o tehnologie care permite proprietarilor de case să stocheze electricitatea generată din surse regenerabile de energie.

Scopul principal al acestor sisteme este:

  • de a furniza energie de rezervă în timpul întreruperilor de curent;
  • de a reduce dependența de rețea;
  • de a minimiza costurile de energie prin utilizarea energiei stocate în perioadele de vârf.

Sistem de stocare a energiei pentru zonele Comercială și Industrială

Un sistem de stocare a energiei C&I (comercial și industrial) este o soluție concepută pentru fabrici, clădiri de birouri, centre de date, școli, centre comerciale, etc.

Aceste sisteme ajută companiile:

  • să gestioneze mai eficient consumul de energie;
  • să reducă costurile cu energia;
  • să ofere energie de rezervă;
  • să sprijine integrarea surselor de energie regenerabilă.

Conform standardelor noastre, un aspect important este colaborarea cu cei mai buni din industrie pentru că:

  • Alegem calitatea în tot ceea ce facem.
  • Punem siguranța pe primul loc.
  • Oferim respect și generăm încredere.

 

Astfel, CONSOLIGHT și ALPHA ESS și-au unit forțele pentru a crea un viitor sustenabil și ecologic. Prin acest parteneriat ne propunem să dezvoltăm soluții în domeniul energiei regenerabile, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător și la reducerea impactului asupra resurselor naturale. Ne dorim să oferim o alternativă viabilă și eficientă la sursele tradiționale de energie, deschizând calea către un viitor mai “verde” și mai durabil pentru toți.

Contact:

Website: www.consolight.ro

  E-mail: consotech@consolight.ro

Telefon: 0742130184

Share