Consolight la IEAS 2018

La ediția de anul acesta a IEAS, Consolight, liderul distribuției profesionale de echipament electric din România, a participat prin organizarea a 2 acțiuni distincte:
I. Workshopul din data de 19 septembrie 2018, organizat împreună cu partenerul Assmann, firmă germană ce oferă un sistem complet de cablare structrurată, pentru care Consolight este unic distribuitor în România.
Workshopul a fost intitulat „Soluții de Cablare Struc turată Digitus Profesional”.

Consolight prin Assmann oferă garanție de 25 de ani pentru rețelele de date Permanent Link, instalate folosind produsele Digitus Profesional. Au fost prezentate produsele și soluțiile de cablare structurată ale producătorului german Assmann cât și beneficiile clienților Consolight, care au la dispoziție conceptul de One Stop Shop: gama completă de echipamente și produse pentru orice aplicație din domeniu, de la Small Office Home Office, până la Data Center-uri și Industrie, stoc și capacitate
logistică de livrare rapidă în orice punct al țării, suport și prescriere tehnică în alegerea celor mai bune soluții tehnice și comerciale.
În cadrul workshop-ului, au fost prezentate soluțiile Digitus Profesional:
• Cabinete de perete, networking și server.
• Cabluri de date din cupru, patchcorduri, keystone, patch paneluri, accesoriile de montaj pentru prize montabile încastrat, aparent, în plintă și doze de pardoseală.
• Cabluri de fibră optică, conectori pentru fibră optică, splice boxes, splice accesories.
• Echipamente active pentru cupru și fibra optică.
• Soluții de prezentare audio, video, hdmi.

II. Distribuția de materiale promoționale cu noile elemente de identitate vizuală ale Consolight. Noul logo Consolight „CONECTAȚI LA VIITOR” a fost astfel extrem de vizibil pe întreaga durată a expoziției.
Activând din anul 1996 pe piața ma te rialelor și echipamentelor electrice profesionale, al cărei lider incontestabil este, CONSOLIGHT oferă soluții complete și complexe pentru instalații electrice. În toamna anului 2018, Consolight a anunțat cea mai importantă transformare din istoria sa,  reafirmându-și valorile și intenția de a rămâne în frunte și de a veni permanent în întâmpinarea nevoilor și sugestiilor clienților.
Logo-ul este un vizual legat de cerc, care este transformat într-un element 3D – cu două calote sferice dinamice, între care levitează simbolul curentului alternativ.
„CONECTAȚI LA VIITOR” este o declarație de poziționare în avangardă, care implică know-how și soluții moderne, up-to-date.

 

 

 

„Pentru a marca faptul că suntem o companie în continuă dezvoltare și pentru că s-a pornit de la dorința de conturare a imaginii, dar și pentru a răspunde cât mai eficient nevoilor în permanentă schimbare ale clienților noștri, facem acest pas îndrăzneț de a redefini compania și de a construi un nou model pentru piața în care activăm” a declarant dl. Ionuț Popa (Director General Consolight).
Misiunea Consolight este de a rămâne un partener de încredere și prima opțiune a clienților pe termen lung, oferind o gamă largă de produse, la cel mai bun raport calitate/preț.  Produsele și serviciile oferite de Consolight acoperă nevoile oricărui tip de client (rezidențial, terțiar, industrial), firma impunându-se pe piața de profil printr-o rețea națională de distribuție, având 12 filiale, cu o suprafață totală de peste 3.000 mp de birouri și showroom-uri, 9.000 mp suprafață totală de depozitare și o flotă de 30 de autoutilitare.

Consolight își propune să vină în întâmpi narea clienților printr-un portofoliu cât mai mare de produse, dar și prin servicii complete, care să răspundă oricărei solicitări primite.
Consolight oferă suport în optimizarea și alegerea celor mai bune oferte de iluminat, distribuție electrică, automatizări și sisteme de management al cablurilor.

Prin parteneriate cu Schneider Electric, Gewiss, Legrand, Noark, Assmann, Bachmann, Siemens, Philips, Eaton, ICME, Steinel si ABB, Consolight și-a dovedit preocuparea pentru cerințele clienților cu care colaborează, precum și pentru tendințele din piață, adaptânduse în mod continuu și punând la dispoziție produse electrotehnice din segmentul Premium, Standard dar și Economic.

 

Share