Conferință Energynomics: Eficiență energetică – bune practici și scenarii de viitor, IEAS București, 18 septembrie, 14:30 – 16:30

Marți, 18 septembrie, de la ora 14.30, la sala Nicolae Bălcescu din Palatul Parlamentului, organizăm împreună cu DK-Expo, la IEAS 2018, al 5-lea eveniment din acest an în seria dedicată Eficienţei Energetice: „Eficiență energetică – bune practici și scenarii de viitor”, în cadrul campaniei energynomics.ro “Eficienţă energetică pentru rezultate care contează”. Evenimentul îşi propune să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică. Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.

Conferinţa este organizată de energynomics.ro și DK-Expo cu sprijinul partenerilor noştri: ABB România, Control Point, Dynoteq Technology, Lisscom Brașov, Emerson.

TEME ABORDATE ÎN CADRUL CONFERINȚEI

Vom invita peste 100 de experți din sectorul energetic, factori de decizie din autoritățile publice din România și companii – de la start-up-uri și IMM-uri, la cele mai mari întreprinderi, interesate de subiecte precum: legislația și reglementările privind eficiența energetică, finanțarea pentru proiecte de eficiența energetică și sprijin pentru autoritățile publice și IMM-uri.

Vino la „Eficiență energetică – bune practici și scenarii de viitor” pentru un dialog deschis privind:

  • Servicii energetice: Prevederile legale şi soluţii pentru stimularea pieței serviciilor energetice, echilibrare şi flexibilitate energetică
  • Informarea consumatorilor – aspect vital în promovarea eficienței energetice
  • Centrale termice și încălzire: evaluarea potențialului de creştere a eficienţei în cogenerare și încălzire centralizată
  • Obligații, audituri și monitorizare: opțiuni de implementare și probleme privind monitorizarea
  • Planuri de acțiune naționale pentru eficiență energetică – mobilitatea electrică, iniţiative locale

VORBITORI

Zoltan Nagy-Bege, vice-președinte al Autorității Naționale de Reglementare în Energie – ANRE

Constantin Ichimoaei, director executiv ABB România

Gabriel Tache, Country Manager Eaton Electric

Sebastian Ferecuș, General Manager South East Europe Emerson

Ştefan Opriş, Marketing Manager LISSCOM

Dr. Ing. Nicolae Daniel Fița membru asociat AREL, președintele Asociației Române de Electrosecuritate – ARES

Christian Pescher, Sales Manager EPS (Energy and process systems), Automation Business Line, Austria/CEE Valmet GesmbH

Participare

Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro. Ne poți scrie la office @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

În intervalul martie-noiembrie 2018 am programat șapte conferinţe cu scopul de a sublinia necesitatea și beneficiile implementării auditurilor energetice, cu exemple de acțiuni și tehnologii pentru creșterea eficienței energetice.

Conferinţele anului 2018 în cadrul campaniei de comunicare “Eficienţă energetică pentru rezultate care contează”

www.energynomics.ro 

Share