Conectori M12 – tehnologie de conectare pentru toate aplicațiile

Conectorii M12 liber configurabili de la Phoenix
Contact sunt acum echipați cu tehnologia de conectare
push-in.

Conectarea conductorilor rigizi și a conductorilor multifilari cu ferulă se poate realiza în mod simplu și fără scule, prin inserarea directă în co nector. Nu este necesară deschi derea anterioară a punctului de con tact. Pentru conectarea conductorilor multifilari fără ferulă și pentru deconectarea unui conductor, pur și simplu deschideți punctul de prindere cu ajutorul pârghiei colorate.
O nouă familie de produse cu conexiune prin pini sertizați completeaza portofoliul de conectori.
Acestea sunt compacte și adecvate în mod special pentru cerințele industriei feroviare. Împreună cu conexiunile Quickon, Piercecon, Push-In, cu șurub, Phoenix Contact oferă toate metodele standard de conectare pentru aplicațiile ecra nate și neecranate. În funcție de aplicație, puteți alege tehnologia adecvată de conectare pentru transmiterea de date, semnale și alimentare.

Cu ajutorul conectorilor Phoenix Contact, liberconfi gurabili, aveți posibilitatea de a conecta diverse lungimi și tipuri de conductori oriunde aveți nevoie. Beneficiați de o conexiune rapidă și sigură și o diversitate de tehnologii de conectare.

http://www.phoenixcontact.ro
sales.ro@phoenixcontact.com

Share